Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Marion Cotillard



Η επιτομή της "γαλλικής φινέτσας".


Άργησα πολύ για να κάνω ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη μου ηθοποιό και γυναίκα όλων των εποχών. Πιστεύω πραγματικά ότι αν ήμουν άντρας θα ήμουν απόλυτα ερωτευμένος με αυτή τη θεά της έβδομης, και όχι μόνο, τέχνης.

Η Marion Cotillard ξεκίνησε από μικρούς ρόλους στην τηλεόραση, αλλά η πρώτη της επιτυχία ήρθε με την υπέρχοχη γαλλική ταινία "Αγάπαμε αν τολμάς" (το Ζαχαρωτό σου έχει προτείνει να την δεις, για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου- http://zacharoto.blogspot.gr/2013/02/valentines-movies.html).
Στη συνέχεια ήρθαν κι άλλες, πολλές ταινίες, με αποκορύφωμα την "Ζωή σαν Τριαντάφυλλο" που της χάρισε και το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου.

Μπορεί να παίζει, να τραγουδάει, να χορεύει, αλλά και να σχεδιάζει τσάντες για τον οίκο Dior (συγκεκριμένα θα δώσει το προσωπικό της στυλ στην κλασική Lady Dior τσάντα του οίκου), του οποίου είναι και εκπρόσωπος.








Οι φωτογραφήσεις της και τα εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας είναι αναρίθμητα κα συνέβαλαν κι αυτά στην καθιέρωσή της ως εκπροσώπου μόδας της εποχής της μεν, με έναν αέρα από παλιότερες εποχές δε. 









Η Marion Cotillard είναι πολυτάλαντη, εκτός από πανέμορφη, γλυκιά και chic όποια ώρα της ημέρες και σε όποια περίσταση τη συλλάβει ο φωτογραφικός φακός.


































by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Ήρθα να ανταποδώσω την επίσκεψη. Πραγματικά πολύ ωραία blog και η Marion Cotillard μοναδικά υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Κι εμένα μου άρεσε το blog σου!

      Διαγραφή