Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Red Carpet Alert: VMA's 2012

Τα Video Music Awards του Mtv είναι μια άριστη ευκαιρία για τις κυρίες του τραγουδιού, και όχι μόνο, να... κάνουν πασαρέλα.
Ακολουθούν μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν φέτος:

Emma Watson


Δροσερή και νεανική η επιλογή της Emma Watson, ακριβώς όπως ορίζουν τα βραβεία μουσικής του Mtv. Τα γεωμετρικά σχήματα είναι πολύ της μόδας και η Emma είναι πάντα πρωτοπόρος!




Zoe Saldana

Η αγαπημένη μας εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των VMA's φέτος! Υπέροχο λευκό φόρεμα, μοναδικά παπούτσια (και τα δύο Ferragamo), επιλογές που αναδεικνύουν τέλεια το καλλίγραμμο σώμα της ηθοποιού.

Katy Perry

Οι πάντα ευφάνταστες οι εμφανίσεις της Katy Perry δε μας αφήνουν ποτέ ασυγκίνητους. Το φόρεμα Ellie Saab που διάλεξε να φορέσει συγκεντρώνει πάνω του μερικές από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα που έρχεται: δερμάτινες λεπτομέρειες και διαφάνειες.

Taylor Swift

Το λευκό "έπαιξε" πολύ δυναμικά και το κουστούμι είναι εξαιρετικά in. Άλλη μία πολύ κομψή εμφάνιση από τη master του είδους, Taylor Swift.

Rihanna

Άλλη μια παρουσία λευκού ενδύματος στο κόκκινο χαλί που μας αρέσει κι αυτή πολύ.

Demi Lovato

Η νεαρή τραγουδίστρια φόρεσε δύο από τις πιο in τάσεις του χειμώνα που μας έρχεται: δέρμα και τρουκς. Αν και ακόμα δεν έχει συνηθίσει το μάτι μας σε τόσο "άγριο" στυλ, μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο "ελάφρυνε" το αρκετά επίσημο φόρεμά της.

Pink

Γεμάτη αυτοπεποίθηση αποπνέει πάντα κάτι θετικό. Η επιλογή της αναδεικνύει το πολύ γυμνασμένο σώμα της και της ταιριάζει απόλυτα.

Alicia Keys

Η επιλογή μεταλλικού χρώματος είναι hot! Το ίδιο και η Alicia Keys. Η πόζα, αλά Angelina Jolie, με το ένα πόδι να προσπαθεί (!) να βγει από τη σχισμή του φορέματος είναι fail!

Miley Cyrus

Το κάποτε καλό κοριτσάκι των ταινιών της Disney αποφάσισε να μας δείξει ότι έγινε γυναίκα και μάλιστα goth. Το στυλ είναι (πολύ) της μόδας, αλλά θα μας πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσουμε πάνω της.

Nicki Minaj

Είναι ιδιόρρυθμη και πάντα περιμένουμε κάτι παράξενο από εκείνη. Η συγκεκριμένη εμφάνισή της μας φαίνεται... ακόμα και αποδεκτή αν θυμηθούμε τι φορούσε η συγκεκριμένη τραγουδίστρια στα περσινά VMA's.


Τώρα δε σας μοιάζει κάπως καλύτερο το φετινό της συνολάκι;;;

by Βανίλια.

3 σχόλια:

  1. Ω! Θεέ μου! Πως έγινε έτσι η Miley Cyrus!! Δεν λέω για το φόρεμα -το οποίο και μου αρέσει- αλλά για την ίδια! Άθλιαααα!!!
    Για τις υπόλοιπες δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν ήξερα αρκετές!! χαχαχα!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Beautiful looks!!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thank you! ♥
    I'm already following you with Bloglovin, but I have no idea what GFC is- sorry!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή