Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τάσεις: Τρουκς και καρφιά παντού!

Σε τζιν, δερμάτινα μπουφάν, ζώνες, μπότες, γόβες, τσάντες, σχολικά σακίδια (είμαστε στο πνεύμα, μιας και σήμερα ανοίγουν τα σχολεία) clutch, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες κινητών, βραχιόλια, δαχτυλίδια... παντού!




Η μόδα προστάζει επιστροφή στα 80's και το hard rock και όπου και να κοιτάξεις θα δεις ρούχα στολισμένα με τρουκς σε ασημένιο ή χρυσό, αλλά, καμιά φορά και σε άλλα χρώματα, για πιο pop εμφανίσεις.

Τα τρουκς, studs ή spikes, ταιριάζουν σε όλα τα στυλ: business, ρομαντικό, βραδινό, νεανικό, όσο παράδοξο κι αν μοιάζει αυτό. Επίσης, μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου, στα δικά σου ρούχα ή στου καλού σου (γιατι τα τρουκς είναι της μόδας και για τους άντρες)! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις από ένα κατάστημα με είδη ραπτικής μερικά τρουκς και να τα καρφώσεις δημιουργώντας σχέδια πάνω στα τζιν ή τις τσάντες σου. Προσοχή γιατι τα δύο "καρφάκια" που έχουν πίσω για να μπουν και να "κλειδώσουν" πάνω στο ύφασμα, ενδέχεται να ανοίξουν μικρές τρυπίτσες, με αποτέλεσμα μετά την αφαίρεσή τους το ύφασμα/ δέρμα να είναι τρυπημένο και άρα μη χρησιμοποιήσιμο.

Εμπνεύσου, λοιπόν από σχέδια και υλικά πάνω στα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα τρουκς και φόρεσέ τα άφοβα φέτος το χειμώνα!






















Κι αν η νέα τάση είναι πολύ extreme για εσένα, μπορείς να περιοριστείς σε λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά...












by Βανίλια

1 σχόλιο: