Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

10 ηθοποιοί που έχασαν δραματικά βάρος για ένα ρόλο

Ηθοποιός σημαίνει φως. Αναμφισβήτητα! Όσον αφορά εκείνους του Hollywood, σημαίνει επίσης λίγες ώρες δουλειάς (συγκρινόμενη με ένα μισθωτό, για παράδειγμα), εκδηλώσεις, βραβεία, δωρεάν τουαλέτες και κουστούμια, κοσμήματα, γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια, πληρωμένες διακοπές σε υπέροχα θέρετρα, αναγνωρισιμότητα και αποδοχή. Mια ζωή χλιδάτη, με πολλές παροχές, αλλά και πολλές θυσίες.


Μία από τις θυσίες, την οποία έχουν κληθεί να κάνουν πολλοί ηθοποιοί του Hollywood για ένα ρόλο, είναι μια μείωση στο βάρος τους. Κάποιοι από αυτούς ανταμείφθηκαν με βραβείο ερμηνείας και οι κόποι τους "έπιασαν τόπο". Άλλοι πάλι αρκέστηκαν σε καλές κριτικές σχετικά με την αποφασιστικότητά τους και άλλους μένει ακόμα λίγος καιρός πριν τους δούμε στους ρόλους για τους οποίους ακολούθησαν εξαντλητικές δίαιτες.

Ποιοι είναι οι top 10 ηθοποιοί που έχουν χάσει αισθητά βάρος για κάποιο ρόλο τα τελευταία 10 χρόνια;



1. Christian Bale

Αποτελεί, ίσως, την πιο τρανταχτή περίπτωση απώλειας βάρους στο Hollywood τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Cristian Bale έχασε 30 (!) ολόκληρα κιλά για το ρόλο του στην ταινία "The Machinist", μερικές μέρες πίνοντας μόνο καφέ και τρώγοντας ένα μήλο! Kids, don't try this at home!

2. Natalie Portman

Μας μάγεψε ως Μαύρος Κύκνος στη μεγάλη οθόνη και όλοι θαυμάσαμε τις δυνατότητές της στο μπαλέτο. Η συμμετοχή της στην ταινία απαίτησε πολλές ώρες άσκησης, πρόβας, καθώς και απώλεια βάρους η οποία έφτασε τα 10 κιλά. Για την ερμηνεία της η Ακαδημία τη βράβευσε με Όσκαρ Ά Γυναικείου ρόλου. Θα έλεγε κανείς ότι άξιζε τον κόπο...

3. Mathew McConaughey

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε φωτογραφίες του στο internet και δε μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας! Ο άλλοτε μυώδης McConaughey έχει καταντήσει σκιά του εαυτού του έχοντας χάσει 15 κιλά προκειμένου να μεταφέρει τη ζωή του Ron Woodroof, ενός χρήστη ναρκωτικών ουσιών που προσβλήθηκε από AIDS, στη μεγάλη οθόνη.

4. Rene Zellweger

Η Rene Zellweger στο Chicago ήταν πάνω- κάτω στα συνηθισμένα κιλά της. Ποιος όμως θυμάται οτι ακριβώς πριν από το Chicago είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα για το Ημερολόγιο της Bridget Jones, όπου είχε πάρει 20 ολόκληρα κιλά; Πολύ επικίνδυνες τόσο μεγάλες αυξομειώσεις βάρους και μάλιστα τόσο σύντομα, αλλά η Zellweger (και το team των διαιτολόγων που την παρακολουθούσε) κατάφερε και να διατηρήσει το βάρος της, να πάρει άλλα τόσα κιλά για το Bridget Jones, the Edge of Reason και να τα ξαναχάσει.

5. Tom Hanks

Ο λατρεμένος Tom Hanks ξέρει να κάνει θυσίες για την τέχνη του και είναι πάντα άψογος ερμηνευτής. Μία από τις συγκλονιστικότερες εμφανίσεις του ήταν εκείνη στο Ναυαγό, για την οποία έχασε, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων 25 ολόκληρα κιλά. Να σημειωθεί οτι βάρος έχασε και για τον Κώδικα DaVinci, αλλά και το Forrest Gump.

6. Anne Hathaway

Κρίνουμε μόνο από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Internet και τα περιοδικά, μιας και η ταινία Οι άθλιοι δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες, όταν λέμε ότι η Anne Hathaway είναι πιο αδύνατη (και πιο ασθενική) από ποτέ. Κι επειδή η απώλεια κιλών δεν ήταν αρκετή, η Hathaway θυσίασε και την πλούσια κόμη της για την τέχνη, γεγονός που την έκανε να κλαίει γοερά, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

7. Mat Damon

25 ολόκληρα κιλά έχασε ο Mat Damon για τη συμμετοχή του στην ταινία Courage Under Fire. Τον προτιμάμε όπως είναι σήμερα, πιο γεμάτο, αλλά πολύ πιο υγιή!

8. Emily Blunt

Έπαιζε τη γραμματέα της bitch Miranda Priestly στο Ο Διάβολος Φορούσε Prada και δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά skinny. Αν και ήδη αδύνατη, έχασε μερικά κιλά προκειμένου να χωράει (και να αναπνέει ταυτόχρονα!) στις pencil φούστες και τα πουκάμισα που προορίζονταν για τα μοντέλα του περιοδικού για το οποίο, υποτίθεται ότι, εργαζόταν.

9. 50 cent.

Ο γεροδεμένος ράπερ υποδύθηκε έναν παίκτη του ράγκμπι που έπασχε από καρκίνο. Ο ρόλος απαιτούσε να χάσει 25 κιλά, το έκανε και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν... ανατριχιαστικό.

10. Beyonce

Η juicy τραγουδίστρια σε μία από τις ερμηνευτικές της προσπάθειες αναγκάστηκε να χάσει 10 κιλά και έχασε, για την περίοδο εκείνη, και κάποιους από τους θαυμαστές της. Ευτυχώς μετά τα γυρίσματα του Dreamgirls, επανήλθε γρήγορα στα κανονικά της κιλά, με τα οποία την ξέρουμε και την αγαπάμε.

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου