Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τάσεις: Jean shorts

Αναμφίβολα το must have του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το τζιν σορτσάκι. Άκρως καλοκαιρινό, άνετο και ευκολοφόρετο!
Τους καλοκαιρινούς μήνες μας ενδιαφέρει να φορέσουμε κάτι δροσερό και κομψό. Επίσης ιδανικά θα προτιμούσαμε αυτό το "κάτι" να συνδυάζεται με τα περισσότερα μπλουζάκια, ανάλαφρα πουκαμισάκια, βαμβακερά πουλοβεράκια (για τα βράδια όταν πέφτει η θερμοκρασία) και γενικότερα με ό,τι βρίσκεται στην ντουλάπα μας. Τέλος καλό θα ήταν να αναβάθμιζε και την γκαρνταρόμπα μας αφού θα είναι το απόλυτο trend της εποχής! 

Τα jean shorts είναι αυτό το "κάτι" που τόσο μας βολεύει τόσο στις πρωινές/απογευματινές/βραδινές casual εμφανίσεις μας στην πόλη, όσο και στις βόλτες στο νησί και τις εξορμήσεις στην παραλία. Φοριέται από το πρωί έως το βράδυ με ορισμένες προσθαφαιρέσεις στο λοιπό ντύσιμο και αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. 

Άλλοτε απλό, άλλοτε με τρουκς και άλλα διακοσμητικά, χρωματιστό, με ξέφτια, ψηλόμεσο, φαρδύ, στενό (δεν το προτιμώ το πολύ στενό), με ζώνη ή χωρίς...Πολλά διαφορετικά στυλ, πολλές διαφορετικές εμφανίσεις...με γνώμονα όμως πάντα τί μας κολακεύει πραγματικά!
                         
















(photo source: We Hear It, Tumbl)
Και οι αγαπημένες διάσημες το προτιμούν συνδυάζοντάς το με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
















Αν ακόμα δεν έχετε το πολυπόθητο τζιν σορτσάκι, τότε δεν έχετε παρά να κόψετε ένα παλιό τζιν που δε φοράτε πια ή να κάνετε μια βόλτα στην αγορά όπου θα βρείτε σορτσάκια σε πολύ καλές τιμές και σε μεγάλη ποικιλία.

Ενδεικτικά επέλεξα για εσάς:

Zara 35,95€

Zara 49,95€
Zara ψηλόμεσο 29,95€

Η&M 19,95€


ΒSB 49,90
Pull and Bear 22,99€
Pull and Bear 22,99€
Pull and Bear 22,99€
Pull and Bear 22,99€

Zara 25,95€
Για το τέλος κράτησα το αγαπημένο μου χρώμα για το καλοκαίρι! 


Καλές βόλτες!
Σοκολάτα
                                         










2 σχόλια: