Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Tips (Μαλλιά): Πως να φτιάξετε τον τέλειο κότσο!

Αν έχετε πολύ ίσια ή πολύ σγουρά μαλλιά, ή απλώς αδυνατείτε να καταφέρετε να "δαμάσετε" τα μαλλιά σας, όπως εγώ, για παράδειγμα, ήρθε το gadget που θα σας λύσει τα χέρια.


Το H&M έχει προσθέσει στη γκάμα των αξεσουάρ του για μαλλιά ένα ειδικό σφουγγαράκι που κάνει το πιάσιμο του κότσου παιχνιδάκι. Το δοκίμασα και σας το παρουσιάζω!

Είναι οικονομικό, κοστίζει μόλις 2,95€, και σας προσφέρει χτένισμα κομμωτηρίου σε μισό λεπτό. Διατίθεται σε τρία χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας. Πως λειτουργεί; Περνάτε μέσα από την τρύπα όλα τα μαλλιά σας, σα να τα πιάνατε κοτσίδα. Στη συνέχεια αφήνετε τα μαλλιά σας να πάνε προς όλες τις κατευθύνσεις (θα βοηθήσει αν σκύψετε λίγο το κεφαλάκι σας) και σιγά- σιγά, αγκαλιάζοντας με το ένα χέρι σας το σφουγγάρι μαζεύετε με το άλλο χέρι τα μαλλιά κάτω από το σφουγγάρι γυρνώντας τα γύρω από αυτό. 

Και το χτένισμά σας είναι έτοιμο! Δε χαλαρώνει, δεν πέφτει και σας βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!Εμένα μου πήρε 15". Αν αφιέρωνα άλλα 15" θα είχα καταφέρει να τιθασεύσω τις, ευτυχώς λίγες, τριχούλες που αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στον κότσο μου! 

Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό: κάντε τον κότσο σας στο πλάι, πολύ χαμηλά ή πολύ ψηλά και διαφοροποιηθείτε! 

Υ.Γ. Για το tip ευχαριστώ την Ευανθία που πρώτη μου έδειξε το προϊόν. "Για να δημιουργήσεις την τέλεια ντομάτα", ήταν τα λόγια της ακριβώς!

by Βανίλια.