Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Copy THAT: Turband


Τα είδα σε όλα τα καταστήματα μόδας κι εξεπλάγην!
Το τουρμπάνι- κορδέλα θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι και πολύ μας βολεύει!


Το τουρμπάνι που έχει κάνει την εμφάνισή του και πάλι φέτος δεν είναι αναγκαστικά μόνο το κλασσικό μαντήλι που καλύπτει όλο το κεφάλι.



Αυτό το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ και η (πολύ) φαρδιά κορδέλα, αντί για στέκα. Σ' αυτό το στυλ αναφέρεται κι ο όρος "turband".


Φόρεσέ το το πρωί, για να προστατευτείς από τον ήλιο.

Φόρεσέ το και το βράδυ, για να συμπληρώσεις τέλεια το (boho) στυλ σου!








Στα καταστήματα θα βρεις έτοιμες κορδέλες με λαστιχάκι, για να μην παιδευτείς να δένεις μόνη σου το μαντήλι σου.

Αν όμως έχεις ήδη κάποιο μαντήλι που αγαπάς ή δε θέλεις να μπαίνεις σε άλλα έξοδα, ορίστε ένα πολύ σύντομο βιντεάκι που θα σε βοηθήσει να μάθεις να δένεις το turband σου με τρεις τρόπους!


by  Βανίλια. 

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω φορέσει ποτέ κορδέλα στο κεφάλι. Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσω, αφού διάβασα το ποστ σας. Να χαρείτε και το βραβειάκι σας. Τώρα για το συγκεκριμένο βραβείο που σας έδωσα πρέπει όταν κάνετε ανάρτηση για αυτό α)να ευχαριστήσετε αυτόν που σας το έδωσε, β)να γράψετε11 πράγματα για τον εαυτό σας, γ) να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο σε 11 blog με λιγότερα από 200 μέλη, δ)να ενημερώσετε τα blogs αυτά για το βραβείο τους (όπως έκανα εγώ σε σας). Μπορείτε να κάνετε αποθήκευση της εικόνας του βραβείου για να την τοποθετήσετε στην ανάρτηση. Ελπίζω να βοήθησα! Θα τα λέμε συχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για την ενημέρωση! Θα ετοιμάσουμε κάποιο post σύντομα.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  2. πολυ μ αρεσει αυτο το στυλ! παντα μου αρεσε αλλα μαλλον αισθανομουν πολυ γραφικη να το κανω. Ενώ φέτος θα χω δικαιολογοια: τουρμπανι-καφτανι-σανδαλι = ΤΕΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καλύτερος συνδυασμός! Αυτό άλλωστε δεν είναι το καλοκαίρι; Ανεμελιά! Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή