Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Νύχια: Τα χρώματα/ σχέδια της 'Ανοιξης και του Καλοκαιριού 2014





1. Μυτερά νύχια

Συμβαίνει καιρό, αλλά φέτος στα fashion shows ήταν, θα μπορούσε κανείς να πει, σχεδόν προϋπόθεση για να περπατήσει ένα μοντέλο στην πασαρέλα!







2. Μωβ

Είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της φετινής άνοιξης! Το μωβ δίνει άπειρες επιλογές αποχρώσεων, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε νεαρές, αλλά και μεγαλύτερες ηλικιές.








3. Ροζ γαλακτερό

Ως εναλλακτική του nude, το οποίο καλά κρατεί για ακόμα μια σεζόν, το ροζ γαλακτερό έρχεται να μας λύσει τα χέρια: συνδυάζεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε χέρι, σε μακριά ή κοντά νύχια, δίνοντας "μάκρος" στα δάχτυλά μας. Βάψε ένα νύχια (τον παράμεσο ή τον δείκτη) ένα πιο σκούρο ροζ, αν θεωρείς ότι αυτή η τάση είναι λίγο βαρετή για σένα...






4. Κίτρινο/ Πορτοκαλί

Τα χρώματα του ήλιου έρχονται να φωτίσουν τα χέρια και τα πόδια μας. Σίγουρα όχι χρώμα πρώτης επιλογής για τα νύχια μας, αλλά φήμες λένε ότι φέτος θα φορεθούν πολύ.








5. Λευκό

Ναι, το έγραψα και πέρυσι, το γράφω και φέτος: το λευκό είναι super trendy! Θέλει λίγη παραπάνω προσοχή κατά την εφαρμογή του βερνικιού, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και "καθαρό".






6. Πράσινο

Από κυπαρισσί μέχρι εκείνο της μέντας, το πράσινο είναι in και φοριέται πολύ.







7. Σχέδια

Οι γραμμές κυριαρχούν ως τα απόλυτα in φετινά σχέδια στα νύχια. Είτε μιμούνται το κλασσικό γαλλικό ή τρέχουν κάθετα στο νύχι, οι ρίγες είναι ο,τι πιο trendy μπορούμε να κάνουμε στα νύχια μας.








8. Δοκίμασε όλα τα παραπάνω σε ματ. Έχει επανέλθει δυναμικά και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!






9. Και τέλος, βλέπε την τάση 10. της ανάρτησης: http://zacharoto.blogspot.gr/2013/03/2013_24.html. Τέλος το συνδυασμένο μανικιούρ- πεντικιούρ! Δημιούργησε αντιθέσεις μεταξύ των χεριών και των ποδιών σου και σταμάτα να νιώθεις ότι περιορίζεσαι- οι επιλογές είναι άπειρες!




Και όπως πάντα, θα σε κρατώ ενήμερη για οτιδήποτε νεότερο προκύψει!

Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου