Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Diana vs Kate

            

Μπορεί πριν λίγες μέρες να συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών, η Diana όμως παραμένει πάντα στο μυαλό όλων μας ως πρότυπο κομψότητας και ομορφιάς.


Παρόλα αυτά, όμως, τον τίτλο της κομψής πριγκίπισσας έχει κερδίσει τελευταία και η Kate Middleton, η σύζυγος του πρίγκιπα William. Πολλές φορές, μάλιστα, έχει δεχτεί επικρίσεις σχετικά με τις στυλιστικές τις επιλογές, επειδή μιμείται, λένε την πριγκίπισσα Diana, προκειμένου να γίνει αρεστή στο Βρετανικό, και όχι μόνο, λαό.

Βρήκαμε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και των δύο πριγκιπισσών, με αντίστοιχα ενδύματα, αλλά και γλώσσα σώματος, οι οποίες μας αποδεικνύουν ότι τελικά ισχύει η λαϊκή ρύση που λέει ότι κάθε άντρας ψάχνει να παντρευτεί μια γυναίκα που να μοιάζει στη μαμά του.

Πλάκα κάνουμε! Οι παρακάτω φωτογραφίες μας διδάσκουν ένα και μόνο πράγμα: ότι το κομψό είναι και διαχρονικό. Είκοσι, ίσως και παραπάνω, χρόνια μετά, οι επιλογές της πριγκίπισσας Diana είναι ακόμα στη μόδα και η μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας της ακολουθεί πιστά.




























Κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι και οι δυο τους, η καθεμία στην εποχή της, αποτελούν fashion icons και παραδεχόμαστε ότι το κόκκινο φόρεμα ήταν και στις δύο περιπτώσεις ένα πταίσμα μπροστά στις τόσες υπέροχες ενδυματολογικές τους επιλογές!

Σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι, φυσικά, να ονομάσουμε τη "νικήτρια" σε αυτή την σύγκριση που έχουν ξεκινήσει τα Βρετανικά tabloids, αλλά να εκφράσουμε το θαυμασμό μας και για τις δυο τους και να σας παρακινήσουμε να εμπνευστείτε από το διαχρονικό στυλ, το οποίο πρεσβεύουν.

by Βανίλια.

1 σχόλιο:

  1. Η κάθε μια με το στυλ της! Και η κάθε μια υποστήριζε αυτό που φορούσε! Ναι, ναι ακόμη και το άσχημο, κόκκινο!! χαχα!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή