Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Valentine's movies!



H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι ίσως κάποιοι από εμάς (εγώ σίγουρα είμαι μεταξύ αυτών!) δεν προλαβαίνουν, λόγω υποχρεώσεων και ρουτίνας, να μπουν στο κλιμα.

Τι καλύτερο από το να δεις μια ρομαντική ταινία, για να σε βάλει στο Valentine's mood?

Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και τώρα έχω να σου προτείνω τις, κατά τη γνώμη μου, 12+1 top ρομαντικές ταινίες για να παρακολουθήσεις αυτές τις μέρες!

12. Dirty Dancing

Κλασική και αγαπημένη. Και μόνο το soundtrack της μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς!


11. Pretty Woman

Η ιστορία της σύγχρονης σταχτομπούτας μας συγκινεί όλες ανεξαιρέτως. Λατρεύω αυτή την ταινία από το πρώτο δευτερόλεπτό της μέχρι το τελευταίο!


10. Casablanca

Είναι άπειρες οι παλιότερες ταινίες που εξιστορούν δυνατά love stories, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω την αγαπημένη μου μεταξύ αυτών σίγουρα επιλέγω Casablanca. "Here's looking at you, kid"...


9. Τα άπαντα της Meg Ryan

Θέλεις να δεις ρομαντική ταινία; Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο filmography της Meg Ryan και να αποφασίσεις ποιά απ' όλες τις ταινίες της προτιμάς: Sleepless in Seattle, When Harry met Sally, You've got mail, When a man loves a woman, City of angels, French kiss κι άλλες πολλές. 


8. Love and Other Drugs

Για τους φίλους των πιο... στενάχωρων ρομαντικών κωμεντί. (Spoiler Alert!) Όταν μια ανίατη, χρόνια ασθένεια μπλέκεται με ένα δυνατό έρωτα δε μπορεί παρά να κεδρίσει ο δεύτερος, με διαφορά!


7. Blue Valentine

Για τους εναλλακτικούς! Ο,τι ακριβώς λέει ο τίτλος του. Θα μελαγχολήσεις και ίσως και να κλάψεις. Σίγουρα θα ευχαριστηθείς ερμηνείες, με τον Ryan Gosling σε έναν από τους καλύτερους (μέχρι σήμερα) ρόλους του. 


6. Notting Hill

Ίσως είναι το μήνυμα "anything is possible" που περνάει το "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", μπορεί να είναι και το ονειρικό soundtrack του. Προσωπικά το έχω δει τόσες φορές που έχω αρχίσει να μαθαίνω τους διαλόγους απ' έξω ("i'm just a girl standing in front of a boy asking him to love her")!


5. The vow

Based on a true story, αυτό το love story θα σου μείνει αξέχαστο. Και πάλι ένα θέμα υγείας μπαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιουνται δυνατά κι αλλάζει ολόκληρη τη ζωή τους. 


4. P.S. I Love You

Ένα κουτί χαρτομάντηλα δεν είναι αρκετό! Επίσης προτείνω κολλύριο, χαμομήλι και γενικά πολλά υγρά, για να μην πάθεις αφυδάτωση, αλλά και αναγκαστική έξοδο μετά, προκειμένου να αναγκαστείς να σταματήσεις να κλαις κάποια στιγμή! Είμαι εγώ υπερευαίσθητη; Μπορεί...


3. Before Sunrise/ Before Sunset

Ένα πλατωνικό love story που εξελίσσεται μέσα σε λίγες ώρες, μόνο κάθε 9 χρόνια. Η ιστορία αγάπης των Jesse και Celine είναι ιδιόρρυθμη, αλλα εξίσου δυνατή με κάθε άλλο love story. Με μεγάλη αγωνία περιμένω την τρίτη ταινία που αναμένεται εντός του 2013, γυρισμένη, αυτή τη φορά, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μεσσηνία.

Before Midnight- Το συγκεκριμένο love story μετρά 18 χρόνια φέτος...


2. The Notebook

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν έχουν δει "το Ημερολόγιο". Αν είσαι μια από αυτές αξίζει να το δεις. Αν πάλι το έχεις ξαναδεί, τι καλύτερο για να μπεις στο κλίμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου; Τα χαρτομάντηλα αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ κατά την παρακολούθησή της. 


1. One Day

Δακρύβρεχτη κι αυτή η ταινία με έναν πολύ δυνατό έρωτα που αναγκάστηκε, δυστυχώς, να διανύσει πολυ δρόμο και να χάσει πολύ χρόνο μέχρι να γνωρίσει την (σύντομη) ευτυχία. 

+1. Αγάπα με Αν Τολμάς

Μια δυνατή φιλία, ένας μοναδικός έρωτας, ένα καταστροφικό παιδικό παιχνίδι. Τι μπορει να συμβεί αν αρνείσαι να μεγαλώσεις ή παραμένεις κολλημένος στο παρελθόν; Αν φοβάσαι να παραδεχτείς αυτά  που νιώθεις; Ένα ακόμα αριστούργημα του γαλλικού κινηματογράφου.


by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου