Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Kate Winslet


Μετά την Emma Watson και τη Victoria Beckham, με απασχόλησε άλλη μια κομψή Αγγλίδα.

Στα μάτια μου, η Kate Winslet έχει όλο το "πακέτο" μιας γυναίκας της διεθνούς showbiz. Είναι στυλάτη, όμορφη και ταλαντούχα. 



Ένα από τα πιο δημοφιλή, κατά κύριο λόγο στις γυναίκες, χαρακτηριστικά της είναι η πεποίθησής της ότι οι φωτογραφίες των stars δεν πρέπει να υπόκεινται σε επεξεργασία, οποιουδήποτε είδους, προωθώντας έτσι την ιδέα του ότι κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει άνετα με το σώμα της όπως κι αν είναι αυτό.
Για να αποδείξει ότι δεν αστειεύεται σε θέματα αυτοπεποίθησης (ή ανάκτησης αυτής) μετά από δημοσίευση φωτογραφιών της στη Βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ, στις οποίες παρουσιαζόταν δραματικά πιο αδύνατη από ότι είναι στην πραγματικότητα, εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι δεν είχε συναινέσει στην επεξεργασία αυτή και ότι παρέμενε πιστή σε αυτά που δήλωνε, και εξακολουθεί να δηλώνει, όλα τα χρόνια της καριέρας της.

Σ' αυτά τα πλαίσια, από τα πρώτα της βήματα και μέχρι και σήμερα, παραμένει... ζουμερή και ακομπλεξάριστη!


Το στυλ της έχει σαφώς βελτιωθεί από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, έχοντας γίνει πολύ πιο sexy και ταυτόχρονα smart.










Αγαπημένη της σχεδιάστρια η Stella McCartney, της οποία τα φορέματα αγκαλιάζουν τέλεια την υπέροχη σιλουέτα της.


Η Kate Winslet, μάλιστα, κατάφερε με μια της μόλις εμφάνιση το 2011 να κάνει μόδα το εξαιρετικά έξυπνο optical illusion- miracle "Octavia" dress της σχεδιάστριας, το οποίο της άρεσε τόσο που ξαναφόρεσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα σε άλλο χρώμα μετά από λίγο καιρό!




Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέει σε κάθε της εμφάνιση είναι που κάνει τη διαφορά και την αναδεικνύει περισσότερο από οποιοδήποτε ρούχο κι αν επιλέγει να φορέσει, επίσημο ή καθημερινό.






Ένα παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά συνέπεια των θέσεών της, αλλά και στυλ της. Επιτέλους μία γυναίκα της διεθνούς showbiz που δεν επιλέγει να είναι skinny προκειμένου να γράφει καλά στο φακό, αλλά εμμένει στην άποψή της ότι "σημασία έχει να νιώθεις υπερήφανη για το σώμα σου" αυτό που είσαι. Γιατι όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δε μπορεί παρά να αρέσεις και στους άλλους.

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου