Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Copy THAT: Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ


Από την αρχή της σεζόν παρατηρώ ότι όλο και περισσότερο κυκλοφορούν τα πουλόβερ με σχέδια στα μαγαζιά και τους δρόμους. Τώρα, μάλιστα, που πλησιάζουν Χριστούγεννα, τα σχέδια εμπλουτίζονται με χιονονιφάδες, ταράνδους, έλατα και Άγιους Βασίλιδες!

Αν και η τάση μου θυμίζει 80s- αρχή 90s όπως επίσης και τα χαρακτηριστικά, ελαφρώς κιτς πουλόβερ του Marc Darcy και της Bridget, στο Ημερολόγιο της Bridget Jones, έχουν αρχίσει να με ενθουσιάζουν τα διάφορα σχέδια που κυκλοφορούν εν όψει Χριστουγέννων!

Πάρε ιδέες για το τι να αγοράσεις ή ακόμα και να πλέξεις (για τις πιο ταλαντούχες που πήραν τα μαθήματα από τη γιαγιά τους) και πως να το συνδυάσεις, για φέτος τα Χριστούγεννα!Όχι και πολύ Christmas-y, αλλά... u get my point!

Προσοχή! Ένα φορτωμένο με prints πουλόβερ χρειάζεται ένα πολύ ήσυχο υπόλοιπο σύνολο. Επίλεξε ένα σκουρόχρωμο παντελόνι ή τζιν φούστα με οπάκ καλσόν και μονόχρωμα oxford παπούτσια για sophisticated- geek look ή ουδέτερου χρώματος μπότες για να δώσεις έμφαση στο ιδιαίτερο sweatshirt σου!


by Βανίλια.