Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Copy THAT: Moustache (ή απλώς "μουστάκι")


Μια μόδα για όλους: άνδρες, γυναίκες και παιδιά!
Δεν έχω ιδέα για το πως ακριβώς ξεκίνησε αυτό το trend.

Είναι το κίνημα του Movember, κατά το οποίο κάθε Νοέμβρη οι άντρες αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη; Είναι ίσως το λογοπαίγνιο "I moust-ache you a question, but I'll shave it for later" (I must ask you a question, but I'll save it for later) που το κάνει δημοφιλές ως print? Ή μήπως το γεγονός ότι είναι ένα σύμβολο εξουσίας και δύναμης, αρετές, τις οποίες όλες οι γυναίκες θέλουν να δείξουν ότι διαθέτουν ακριβώς όπως κι ένας άντρας;


Όποια κι αν ήταν η αφορμή, τα ψεύτικα μουστάκια έχουν κατακλύσει τον κόσμο και η μόδα τους με βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένη.

Δεν είναι μόνο χαριτωμένα, αλλά (επιτέλους) περιόρισαν την εμφάνιση αυτών των άθλιων νεκροκεφαλών που εμφανίζονταν ακόμα και σε είδη σπιτιού (μα είναι δυνατόν να θέλει κανείς να κοιμάται σε σεντόνια με νεκροκεφαλές; Spooky!)! Επίσης είναι και DIY (do it yourself): μπορείς να εκτυπώσεις την πρώτη φωτογραφία αυτού του post για να διακοσμήσεις κοκαλάκια για τα μαλλιά ή ως patern για να φτιάξεις χρωματιστά εξώφυλλα βιβλίων με χαρτόνι ή μπορείς και να τα σχεδιάσεις με δύο μόνο σταγόνες μαύρο βερνίκι πάνω στα νύχια σου!



Τα ψεύτικα μουστάκια, λοιπόν, βρίσκονται σε ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί: ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, μανικιούρ, λευκά είδη, πιπίλες, κούπες, ποτήρια, καλαμάκια, θήκες κινητών κι άλλα πολλά.

Εσύ τι προτιμάς;


























by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου