Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Brands! O Brad Pitt διαφημίζει το θρυλικό Chanel No 5Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα διαφήμιση για το άρωμα της Chanel, No 5, με πρωταγωνιστή το Brad Pitt.

Με το συγκεκριμένο διαφημιστικό, ο Brad Pitt μένει στην ιστορία ως ο πρώτος άνδρας που διαφημίζει το θρυλικό άρωμα Chanel Νο 5, το οποίο έχει διαφημιστεί από διάσημες κυρίες όπως η Merylin Monroe, η Catherine Deneuve, η Nicole Kidman, η Audrey Tatou και η Keira Kneightley.

7.000.000$ είναι η αμοιβή του διάσημου ηθοποιού και οι κριτικές που απέσπασε το σποτ κάθε άλλο παρά δικαιολογούν το υπέρογκο αυτό ποσό. "Chanel No 5: Το άρωμα της καταστροφής", "αμήχανα απαίσιο", "ασυναρτησία", "o Brad Pitt σαν καταραμένος ποιητής..." είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν από τα ξένα και ελληνικά μέσα.

Αντιθέτως, τα σχόλια των γυναικών- απλών παρατηρητών είναι κυρίως θετικά: "κούκλος", "τι μάτια είναι αυτά", "τυχερή Angelina", "θεός" και άλλα τέτοια διάβασα σερφάροντας το internet και χαζεύοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και σ'αυτή την περίπτωση δεν έλειπαν σχόλια σχετικά με την ασάφεια των λεγομένων του ή την έλλειψη πάθους στην ερμηνεία του.

Ιδού και το video, για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. 


Εγώ, πάντως, δεν πείστηκα!

by Βανίλια.