Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Olivia Palermo

Δεν μπορεί να είναι άλλη από την ιταλικής καταγωγής (σύμπτωση; ... δε νομίζω) ηθοποιό και μοντέλο και παγκόσμιο πλέον fashion icon, την Olivia Palermo.  Δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες θαυμάστριες "ακολουθούν" κάθε βήμα της, παρακολουθούν κάθε εμφάνισή της και είναι μέλη του blog και της επίσημης σελίδας της (ναι, ναι και εγώ!).




Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν ταυτίστηκα με το look κάποιας τηλεπερσόνας ούτε ταυτίστηκα με τις στυλιστικές επιλογές διασήμων. Πώς είναι άλλωστε δυνατόν; Ο καθένας έχει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του που αντικαθρεφτίζεται στις επιλογές που κάνει τόσο γενικότερα στον τρόπο ζωής του όσο και στην εμφάνισή του. Τα περιοδικά μόδας μας δίνουν ιδέες για το ποιες  είναι οι τάσεις της εποχής και εμείς αναλόγως επιλέγουμε τί μας ταιριάζει και τί θα  "φωτίσει" λίγο την καθημερινότητά μας. Επιλέγω τη συγκεκριμένη λέξη "φωτίσει" γιατί για μένα η μόδα είναι αυτό ακριβώς...Φως που δίνει λάμψη στη ζωή μου και φτιάχνει τη διάθεσή μου. 

Και οι εμφανίσεις της Olivia Palermo έχουν αυτό το φως. H έμφυτη κομψότητα, φινέτσα και απλότητά της μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των ανθρώπων της μόδας για αυτό και την αναγνωρίζουν ως το απόλυτο fashion icon. Οι επιλογές της πάντοτε έχουν κλασικό χαρακτήρα με μια πινελιά μοντέρνου, πρωτοποριακού αέρα για αυτό άλλωστε και είναι τόσο ενδιαφέρουσες. 

Μία μικρή γεύση.....
από πρωινές εμφανίσεις (προσέξτε ότι τα αξεσουάρ - π.χ τσάντες, δε φοριούνται μόνο μια φορά - για να μη μας πιάνει υπερκαταναλωτισμός το λέω)





 Προσοχή στη λεπτομέρεια!






.....και πιο επίσημες εμφανίσεις (πάντα τα αξεσουάρ ξαφνιάζουν ευχάριστα, χρώμα, σχέδιο παπουτσιού, γυαλιά ηλίου, τσάντα)













Καταπιέστηκα να επιλέξω κάποιες φωτογραφίες (θέλω περισσότερες!!!!!!!!!!!!!) και επιφυλάσσομαι να επανέλθω στο μέλλον με νέα ανάρτηση και πιο στιλάτες εμφανίσεις που είμαι σίγουρη ότι η Olivia Palermo θα μας χαρίσει!<3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου