Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Beauty News Alert! Nivea Cream



Τα "νέα" έφτασαν στα αυτιά μου από τη φιλανδή φίλη μου, Sanni, την οποία έχω πολλάκις αναφέρει σε αναρτήσεις σχετικά με καλλυντικά- μακιγιάζ- περιποίηση- ομορφιά, πολύ απλά επειδή είναι επαγγελματίας του είδους!


Η Daily Mail, δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ένα ρεπορτάζ/ πείραμα μιας γυναίκας, η οποία χρησιμοποίησε για ένα μήνα στην περιοχή γύρω από το ένα μάτι της μια κρέμα μεγάλης (πολύ μεγάλης) χρηματικής αξίας, την Crème de la Mer και στο άλλο την κλασική NIVEA στο τενεκεδένιο μπλέ κουτάκι.


Η συγκεκριμένη κυρία εξετάστηκε πριν και μετά το πείραμά της από δερματολόγο και τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν σοκαριστικά: σύμφωνα με το γιατρό, αλλά και την φωτογραφία, η περιοχή στην οποία εφήρμοζε τη NIVEA ήταν πιο ενυδατωμένη από εκείνη στην οποία εφήρμοζε μια κρέμα αξίας 100 ευρώ και άνω!

Ακόμα και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια της μειώθηκαν αισθητά γύρω από το μάτι που γινόταν η εφαρμοφή της NIVEA!


"Είναι δυνατόν;", μπορεί να αναρωτιέσαι!

Κι όμως!

Ιδιότητα της NIVEA είναι να δημιουργεί ένα φίλτρο πάνω στο δέρμα μας. Αυτό το φίλτρο είναι που εγκλωβίζει την υγρασία μέσα και δεν την αφήνει να εξατμιστεί από τους πόρους, με αποτέλεσμα να διατηρεί το δέρμα μας ενυδατωμένο!


Εσυ τι λες; Θα συνεχίσεις να ξοδεύεις τα χρήματα σου σε ακριβές κρέμες ή θα εμπιστευτείς μια από τις κλασικότερες κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που είναι ταυτόχρονα και πολύ φιλική προς την τσέπη σου;;;

by Βανίλια.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου