Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Νύχια: Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013- 2014



Πιστή στο ραντεβού μου, ως nail polish addict, έψαξα και βρήκα τι θα "φορεθεί" στα νύχια μας για τη σεζόν που ξεκινά.


Κόκκινο

Φυσικά η μόδα στα νύχια ακολουθεί τα χρώματα που προστάζουν τα catwalks. Το κλασσικό φλογερό κόκκινο, το γλυκό κοραλί, αλλά κι εκείνο του κρασιού, όπως επίσης και το μπορντό θα φορεθούν πολύ φέτος. Κλασικά κι αγαπημένα!










Παστέλ

Ροζ, πράσινο, γαλάζιο... Και πάλι τα χρώματα αυτά εμφανίστηκαν στις πασαρέλες σε ρούχα και αξεσουάρ και τα άκρα μας ακολουθούν αυτή την τάση.

Στα pastel κατατάσσονται και τα nude, τα οποία για ακόμα μια σεζόν παραμένουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των σχεδιαστών.











Μεταλλικά

Θα έχεις βαρεθεί να το διαβάζεις, αλλά τα μεταλλικά νύχια (και ρούχα και παπούτσια και αξεσουάρ) είναι ο,τι πιο hot. Καιρός να τολμήσεις!











Μαύρο

Για τις πιο goth είναι απλώς συνήθεια. Για τις υπόλοιπες από εμάς τάση. Μόνο προσοχή όταν τα ξεβάψεις: θέλει διπλή και τριπλή προσπάθεια ώστε να μην αφήσει χρώμα στα νύχια, αλλά και το δέρμα σου.





Αν το κατάμαυρο, σου φαίνεται "σκληρό", σπάσε λίγο τη μονοτονία, με ένα σχέδιο, ένα αυτοκόλλητο ή με ένα μαύρο βερνίκι με ελαφρό glitter.






Νύχια με υφή

Αναφέρομαι σε όλες εκείνες τις τάσεις που έχει παρουσιάσει το Ζαχαρωτό κατά καιρούς: leather effect, velvet manicure, μανικιούρ χαβιάρι, αλλά και feather nails κι ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Είναι απλό: φέτος η μόδα δε θέλει τα νύχια μας μόνο γυαλιστερά, αλλά και με διάφορες υφές/ ανάγλυφα σχέδια.









Ματ

Ήταν πολύ in πριν δυό ή τρεις σεζόν και τώρα επέστρεψε στα σκούρα, κυρίως, χρώματα. Σε συνδυασμό με την αμέσως παραπάνω τάση, το matte manicure καταργεί το (πολύ) κλασικό γυαλιστερό και δίνει μια πιό μοντέρνα νότα στα νύχια μας.
 Δεν είναι ανάγκη να ξαναγοράσεις όλα τα αγαπημένα σου βερνίκια στη ματ εκδοχή τους. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα matte overcoat, αντί για το κλασικό σταθεροποιητικό- γυαλιστικό σου, και είσαι έτοιμη (και ματ)!







Mix and Match Prints

Άλλη μια τάση που ακολουθεί εκείνες των ρούχων είναι η τάση "ο,τι να'ναι". Φτιάξε σχέδια στα νύχια σου, μόνο πρόσεξε: πρέπει (σχεδόν) κάθε νύχι να είναι μοναδικό! Προσωπικά αδυνατώ να "ζωγραφίσω", αλλά ευτυχώς κυκλοφορούν αυτοκόλλητα νυχιών σε άπειρα σχέδια!














Κι όπως πάντα, έχω τα μάτια μου ανοιχτά για κάθε νέα τάση, για να μας κρατώ ενήμερες!

The nail polish junkie,
Βανίλια.

2 σχόλια: