Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

We love juicy women!


...και δεν είναι μόνο επειδή μόλις επιστρέψαμε από διακοπές και έχουμε πάρει μερικά κιλάκια! Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση, που έχουν αποδεχτεί αυτό που είναι. 
Ειδικά, όσον αφορά τις γυναίκες, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Το lifestyle θέλει τις διάσημες γυναίκες αδύνατες, σχεδόν κοκαλιάρες. Τρανό παράδειγμα οι ώρες που σπαταλώνται από γραφίστες και άλλους "διαιτολόγους" (!) στο photoshop, προκειμένου να παρουσιάσουν τις διάσημες και ωραίες, αδύνατες και γραμμωμένες.

Τα παραδείγματα "ζουμερών" γυναικών της διεθνούς και εγχώριας σόουμπιζ, οι οποίες είναι και δείχνουν καλά με τα παραπάνω κιλά τους, πολλά:

1. Adele

Η τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή που μας έχει μαγέψει τα τελευταία χρόνια είναι "γεμάτη" και της πηγαίνει πολύ!

2. Queen Latifah

Δυναμική προσωπικότητα αποπνέει αυτοπεποίθηση σε κάθε της παρουσία. Στο παρελθόν έχει υπάρξει πρόσωπο και γνωστής Αμερικάνικης εταιρείας καλλυντικών, αποδεικνύοντας ότι... το μέγεθος δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

3. Christina Hendricks

H πρωταγωνίστρια του Mad Men θεωρείται πολύ sexy. Ο λόγος είναι προφανής.

4. Oprah

Παρά τις συνεχείς αυξομειώσεις του βάρους της, στο μυαλό μας έχει καταχωρηθεί ως η ζουμερή αγαπημένη παρουσιάστρια των Αμερικάνων. Μιλάει ανοιχτά για τα κιλά της με πολύ χιούμορ και χωρίς ταμπού.

5. Kim Kardashian

Η τελεπερσόνα τα έχει καλά με τις καμπύλες της και το διατυμπανίζει. Πρόσφατα, μάλιστα, λάνσαρε μαζί με τις επίσης ζουμερές αδελφές της, σειρά τζιν παντελονιών για γυναίκες με μεγάλα οπίσθια.

6. Christina Aguilera

Όσο μεγαλώνουν οι καμπύλες της, γίνεται ακόμα πιο υπέροχη η φωνή της. Και οι εμφανίσεις της στη σκηνή αποδεικνύουν ότι έχει ξεπεράσει το θέμα των παραπάνω κιλών της.

7. Beyonce

Πετυχημένη με πολύ υψηλό κασέ και εκατομμυριούχο σύζυγο. Δε θα μπορούσε να έχει καταφύγει σε λιποαναρροφήσεις και λοιπές επεμβάσεις προκειμένου να αδυνατίσει; Φυσικά και θα μπορούσε, αλλά δεν το έκανε ποτέ, πράγμα που μας κάνει να τη συμπαθούμε ακόμα περισσότερο.

8. Mariah Carey

Αναφερόμαστε στην προ εγκυμοσύνης εποχή όταν λέμε ότι η Mariah Carey ποτέ δε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στις αδύνατες παρουσίες της σόουμπίζνες. Δε φαίνεται να την απασχόλησε ιδιαίτερα το γεγονός πως πάντα είχε μερικά παραπάνω κιλάκια και τα χρησιμοποίησε πάντα προς όφελός της και τέρψη των αρσενικών φαν της.

9. Jessica Simpson

Το κορίτσι των Dukes, που μεγάλωσε και έγινε γυναίκα και πρόσφατα μητέρα. Οι on stage εμφανίσεις της (πριν την εγκυμοσύνη) μας έχουν πείσει: είναι και νιώθει καλά με το σώμα της.

10. JLo

Πόσες και πόσες συζητήσεις δεν έχουν γίνει σχετικά με το αν έχει ή όχι κυτταρίτιδα; Είναι γλυκιά, χαμογελαστή και πολυτάλαντη. Το ότι είναι γεμάτη φροντίζει να το εκμεταλλεύεται ως προσόν και όχι σαν ατέλεια.

11. Jennifer Love Hewitt

Προσπαθεί να πείσει τα media, που την "πολεμούν" για το βάρος της, ότι δεν είναι παχιά. Ίσως ήταν οτι την είχαμε συνηθίσει πάρα πολύ αδύνατη, ίσως ότι το σώμα της απέκτησε καμπύλες. Μας αρέσει όπως είναι και ακόμα περισσότερο μας αρέσει που δεν την πειράζει το ότι έχει πάρει μερικά κιλάκια.

12. Britney Spears

Είναι απόλυτα confident. Μπορεί να πέρασε λίγο δύσκολα πριν μερικά χρόνια, αλλά έχει επανέλθει πλήρως με sexy εμφανίσεις επί σκηνής που πάντα γίνονται θέμα συζήτησης.

13. Serena Williams

Η απόδειξη ότι η γυμναστική από μόνη της δε μας αδυνατίζει. Παρόλα αυτά, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πάντα sexy κι ας έχει παραπάνω κιλάκια.

14. Scarlett Johansson

Ρωτήστε οποιονδήποτε άντρα. Δε θα βρείτε κανέναν να σας πει ότι η Scarlett δεν είναι ωραία ή sexy. Είναι μικροσκοπική, αλλά χυμώδης, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά ταυτόχρονα και πολύ sexy. Είναι μια κοινή θνητή, όπως όλες μας, με τις καμπύλες της και την κυτταρίτιδά της.


15. Μαρία Κορινθίου

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Και το σώμα της είναι ο κύριος λόγος που θεωρείται sexy!

16. Ελεονώρα Μελέτη

Χειμαρρώδης και χυμώδης η Ελεονώρα Μελέτη έχει πολλές φορές δηλώσει το πόσο άνετα αισθάνεται με το σώμα της. Συγκεκριμένα, όταν λάμβανε μέρος στο Dancing with the Stars, μόλις παρατήρησε ότι έχανε κιλά ακολούθησε ειδική δίαιτα προκειμένου να διατηρήσει το βάρος της!

17. Σίσσυ Χρηστίδου

Πόσες και πόσες συζητήσεις δεν έχουν γίνει για το αν οι φωτογραφίες της στα περιοδικά έχουν υποστεί επεξεργασία; Με τέτοιο πρόσωπο, ποιος κοιτάει το σώμα της; Είναι πανέμορφη, είναι χαμογελαστή και ευτυχισμένη, κι αν έχει μερικά παραπάνω κιλά, της πάνε πολύ!

Πάρτε παράδειγμα από τις παραπάνω κυρίες και νιώστε καλά αν έχετε μερικά παραπάνω κιλάκια!

by Βανίλια.



2 σχόλια:

  1. Ελεονώρα Μελέτη και Σίσσυ Χρηστίδου;; Εγώ τις θεωρώ αδύνατες!! Για τις υπόλοιπες συμφωνώ κι επαυξάνω!! Για εμένα πάντως τα πρωτεία της sexy χυμώδης να τα κατέχει η Μαρία Κορινθίου και Jennifer Love Hewitt!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεονώρα και Σίσσυ είναι και οι δύο Juicy! Επειδή τη δεύτερη, ειδικά, την έχω δει από κοντά, έχει τα... "πιασίματά" της (και είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή