Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Brands! Badila- επιλέγουμε Ελληνικά!


Μια εταιρεία 100% Ελληνική, η Badila, ανήκει σε Έλληνες και κατασκευάζει τα προϊόντα της στη χώρα μας!


Ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί 10 καταστήματα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Πάτρα, τις Σέρρες και τη Χαλκίδα. Ρούχα και αξεσουάρ Badila μπορεί κανείς να βρει και σε ανεξάρτητα καταστήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και άλλων πολλών πόλεων και νησιών μας.


Τα ρούχα της είναι πάντα μοντέρνα, ευφάνταστα και μοναδικά. Η Badila δεν ακολουθεί τη μόδα, δημιουργεί δική της! Τα ρούχα της είναι τόσο ιδιαίτερα που σε κάθε αγορά μου, ακόμα και μετά από 2-3 σεζόν, δέχομαι την ερώτηση "Badila είναι;"!




Όλα της τα προϊόντα (ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ, παπούτσια) είναι πολύ καλής ποιότητας με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Προσωπικά, έχω παντελόνι και ζακέτα Badila 15ετίας σε άριστη κατάσταση, μετά από τόσα πλυσίματα και τόσο κι αν τα κακομεταχειρίστηκα! Οι τιμές, αντίστοιχες των μοντέρνων σχεδίων και της ποιότητας, κυμαίνονται σε λογικά, για την εποχή, επίπεδα, με T-shirt και τσάντες γύρω στα 20€ και φορέματα που κυμαίνονται στα 40-50€.  




Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η εταιρεία πότε δε μένει στάσιμη: καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και μήνες μετά την παρουσίαση των νέων σειρών της, η εταιρεία εφοδιάζει τα καταστήματα της με νέα ρούχα και αξεσουάρ. 







Για να είσαστε συνέχεια ενημερωμένες σχετικά με τις νέες αφίξεις στα καταστήματα καν'τε "like" στο facebook, στη σελίδα της, η οποία ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με φωτογραφίες από τα νέα κομμάτια, αλλά και προτάσεις για το ντύσιμό μας (http://www.facebook.com/Badilaofficial).












Από το facebook πληροφορηθήκαμε κι εμείς πως τα καταστήματα Badila κάνουν προσφορές σε επιλεγμένα κομμάτια της σειράς Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012, για όσες από εμάς δεν προλάβουν τις εκπτώσεις λόγω διακοπών!



Εμείς επιλέγουμε Ελληνικά και για τα ρούχα μας και στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες σχεδιαστές! 
Γιατί η μόδα της Ελλάδας ορίζεται... από τους Έλληνες!


by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου