Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Τάσεις: Βραχιόλια... πολλά βραχιόλια!Φέτος φοράμε στα χέρια μας βραχιόλια που θα βρούμε στα συρτάρια μας, τις παλιές μας κοσμηματοθήκες καθώς κι εκείνες της μαμάς ή της γιαγιάς, όπως και άλλα, τα οποία θα φτιάξουμε μόνες μας! Και τα φοράμε όλα ταυτόχρονα!Μια μόδα άκρως καλοκαιρινή, της οποίας η αρχή έγινε, για την Ελλάδα τουλάχιστον, στα μέσα του χειμώνα μετά την εμφάνιση  της Σοφίας Δριστέλλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Με κύριο υλικό το καουτσούκ, λεπτό ή χοντρό, σε άπειρα χρώματα και συνδυασμό από στολιδάκια χρυσά, ασημένια, πλαστικά, κεραμικά, από πάστα κ.ά. κατέκλυσαν την αγορά και αγαπήθηκαν από όλες τις ηλικίες και τα στυλ.

Ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, πριν κι αυτά τα βραχιόλια συνδυαστούν με άλλα. Το αποτέλεσμα: η μόδα προστάζει πολλά, πάρα πολλά, αμέτρητα βραχιόλια όλων των υλικών, των στυλ και των χρωμάτων.


Καουτσούκ, υφασμάτινα, μεταλλικά, δερμάτινα, κοκάλινα φορεμένα όλα μαζί. Μπλέξτε τα με το ρολόι σας, για ακόμα πιο έντονες εμφανίσεις...

Τέλος, μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας τα βραχιολάκια που θέλετε πανεύκολα, πολύ οικονομικά και παίρνοντας την ικανοποίηση οτι φοράτε μία δική σας δημιουργία!

by Βανίλια.