Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τάσεις: Φθινόπωρο 2012/ Χειμώνας 2013


Ψάχνετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτό το Φθινόπωρο; Μην ψάχνετε αλλού: σας έχουμε όλες τις τάσεις της μόδας για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013!












Ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας στη Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι και Λονδίνο την άνοιξη που μας πέρασε, οι τάσεις προστάζουν:


1. Baroque
Πρόκειται για ο,τι πιο hot έχει να επιδείξει η μόδα του φετινού χειμώνα. Ρούχα φορτωμένα με κεντήματα και ethnic prints σε μεταλλικά χρώματα. Ο στόχος είναι να δείχνεις σα να κατέβασες μόλις την κουρτίνα του Λουδοβίκου ΣΤ και να τη φόρεσες αντί για το παλτό σου! Αστειευόμαστε, φυσικά. Η μόδα όμως δεν αστειεύεται: η αίσθηση είναι αυτή ακριβώς- υφάσματα βγαλμένα από μια άλλη εποχή, παραφορτωμένα και πολυτελή.

Mango 29,99€
Vero Moda- ASOS 71,08€

Zara 49,95€


2. Gothic- Vamp
Αγκαλιάστε τη σκοτεινή σας πλευρά και επιλέξτε το χρώμα της κομψότητας που δε φεύγει ποτέ απ' τη μόδα, το μαύρο. Φέτος το συναντάμε πολύ σε δερμάτινα ρούχα, δαντέλες και διαφάνειες. Σημαντικό, αν όχι απαραίτητο, να συνοδέψετε το καινούριο σας φόρεμα από δερματίνη (γιατί έχουμε και οικολογική συνείδηση) με τα κατάλληλα κοσμήματα (οι σταυροί είναι το κυρίαρχο στυλ) και το κατάλληλο vamp μακιγιάζ, για μια ολοκληρωμένη goth εμφάνιση. Σημειώστε, επίσης, ότι φέτος τα τρουκς και οι μεταλλικές λεπτομέρειες θα έχουν την τιμητική τους!

Uterque 199€
BSB 79,90€

Promod 29,95€


3. Ανδρόγυνο
Δεν ξέρουμε αν οφείλεται στην οικονομική κρίση, που μία τάση του περσινού χειμώνα επαναλαμβάνεται και φέτος, αλλά το ανδρόγυνο στυλ είναι ακόμα πολύ in! Πουκάμισα σε ίδια γραμμή, παντελόνια με τσάκιση, κουστούμια και ανδροπρεπή παπούτσια επιστρατεύονται και πάλι για να δημιουργήσουμε κομψές και μοδάτες εμφανίσεις.

Mango

Benetton


4. Floral
Όπως και το καλοκαίρι, έτσι και το χειμώνα θα κυριαρχήσουν τα λουλουδάτα ρούχα. Μην περιορίσετε τις επιλογές σας σε μπλούζες ή ζακέτες, αλλά τολμήστε και με παλτό και παντελόνια ή ακόμα και κουστούμια.

Massimo Dutti 75,95€

H&M 29,95€


5. Στρατιωτικό
Αποτελεί σταθερή επιλογή τα τελευταία... πολλά χρόνια. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει φέτος από οποιαδήποτε άλλη χρονιά είναι οι χρυσές λεπτομέρειες (μεγάλα κουμπιά, φερμουάρ κλπ) καθώς και το πράσινο χρώμα. Η παραλλαγή είναι πολύ in: φούστες, φορέματα, καμπαρντίνες, ακόμα και παπούτσια ντύνονται... καμουφλάζ.

Pull & Bear 35,99

Zara 89,95€


6. Άσπρο- Μαύρο
Δε μιλάμε για συνδυασμό των δύο, αλλά ρούχα που έχουν και τα δύο χρώματα: φορέματα, μπλούζες, κασκόλ, γάντια, τσάντες... Είναι τα δύο πιο όμορφα χρώματα και πηγαίνουν με όλα! Θα το τολμήσουμε!

Promod 24,95€

Zara 129€


7. Χρώμα
Δε μιλάμε γενικά, αλλά συγκεκριμένα: μπορντό και μπλε ρουά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη χειμερινή σεζόν. Αυτοκρατορικά χρώματα, θα τολμούσε να πει κανείς, μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και να συνδυαστούν πανεύκολα. Αγαπάμε τον συνδυασμό τους με το λευκό ή το μαύρο...

Mango 29,99€

H&M 49,95€


8. Ρίγες- Prints
Οι ρίγες αποτελούν άλλη μια τάση που συνεχίζεται και στο Φθινόπωρο που διανύουμε.
Όσον αφορά τα prints είναι περισσότερο in παρά ποτέ! Προμηθευτείτε t-shirts με στάμπες ή απλώς "ξεθάψτε" εκείνα που φορούσατε εσείς, η μητέρα σας ή ο πατέρας σας (!) τη δεκαετία του '80 και του '90! Τα γεωμετρικά prints είναι εξαιρετικά δημοφιλή και, για φέτος το χειμώνα, δεν περιορίζονται μόνο σε διχρωμία, αλλά "μπλέκουν" πολλά χρώματα μαζί. Άλλη μια τάση θέλει Ασιατικού θέματος prints σε μπλουζάκια και φορέματα να έχουν την τιμητική τους για το χειμώνα 2013!

Regalinas 39,00€


BSB 39,00€

Promod 29,95€
Promod 29,95€
by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. Όμορφες οι νέες τάσεις του Χειμώνα! Αν μη τι άλλο, έχω 2-3 που με εκφράζουν!!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ στις 3 περιορίζομαι!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή