Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Tips: λιπαρή επιδερμίδα; Υπάρχει λύση (ανά πάσα στιγμή)!

Το καλοκαίρι όλες ανεξαιρέτως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα λιπαρότητας στο πρόσωπό μας, η οποία εκδηλώνεται με γυαλάδα στο μέτωπο και τα μάγουλα και ως εκ τούτου "καταστροφή" του make up μας.






Η λύση που έχουν προτείνει οι διάφορες εταιρείες καλλυντικών είναι μεταξύ άλλων oil-free make up, oil-free ενυδατικές κρέμες, πούδρα και άλλα πολλά. 
Τι γίνεται όμως όταν κι αυτά αποτυγχάνουν; Τελευταία οι εταιρείες καλλυντικών έχουν κυκλοφορήσει ειδικά χαρτάκια απορρόφησης της λιπαρότητας από το δέρμα μιας χρήσης. Η καινοτομία έγκειται στο ότι τα χαρτάκια αυτά δεν αφαιρούν το make up, σε αντίθεση με ένα κοινό χαρτομάντιλο, για παράδειγμα, αλλά με το ταλκ ή τη σκόνη ρυζιού, που περιέχουν, βοηθούν την απομάκρυνση της λιπαρότητας, που εκρίνεται από το δέρμα μας. Παρόλα αυτά όμως, οι τιμές τους κυμαίνονται από 5€ μέχρι και 12€, κόστος πολύ μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς ότι το πακετάκι μπορεί να τελειώσει ακόμα κι εντός δύο εβδομάδων!


Έχουμε να σας αντιπροτείνουμε κάτι το ίδιο αποτελεσματικό, αλλά πολύ πιο οικονομικό. Εκτός από το προφανές, δηλαδή απλό ρυζόχαρτο, το οποίο είναι δύσκολο να κοπεί και να μεταφερθεί μέσα σε μία τσάντα, κάτι ακόμα πιο πρακτικό και εύκολο στη χρήση: τσιγαρόχαρτο! Το πακετάκι των 50 τσιγαρόχαρτων έχει 0,30€, είναι μικροσκοπικό και χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα!




Γιατί να ξοδεύετε χρήματα σε compact πούδρες και χαρτάκια που πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας για να διορθώσετε το make up σας, όταν η λύση βρίσκεται... στο περίπτερο;! 

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου