Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Tips: Εκπτώσεις και τί να αγοράσουμε!



Εσύ πώς αισθάνεσαι όταν αγοράζεις αυτά που θες σε πολύ καλές τιμές; Μήπως όπως οι κοπέλες στη φωτογραφία; Οι εκπτώσεις είναι ΕΔΩ!

Η αλήθεια είναι ότι στις εκπτώσεις μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα που από καιρό είχες βάλει στο μάτι ή σκεφτόσουν ότι θα ήθελες να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αλλά το ανέβαλες λόγω τιμής. Πόσες φορές δεν έχουμε πει "Ωραίο αλλά πανάκριβο, δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για ένα φόρεμα!", "Μα καλά τί σκέφτονταν;"
Καιρός όμως για μια βόλτα ξανά στα μαγαζιά γιατί οι τιμές που θα δείτε μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε. Οι εκπτώσεις κρύβουν ευκαιρίες και μάλιστα πολύ μεγάλες. 


                     

Ποια είναι όμως τα κομμάτια - κλειδιά που πρέπει να επενδύσουμε; 

1. Μακρύ φόρεμα

Έχουμε αναφερθεί σε αυτό και σε προηγούμενη ανάρτηση http://zacharoto.blogspot.gr/2013/06/copy-that_20.html γιατί είναι ευκολοφόρετο και δροσερό. Αξίζει να ψάξετε τώρα στις εκπτώσεις το maxi φόρεμα που σας ταιριάζει. Αγόρασα ένα παρόμοιο με της φωτογραφίας αλλά με ρίγες, σε ναυτικό στυλ!!!


2. Ολόσωμη φόρμα

Είναι βολική γιατί αμέσως είσαι έτοιμη για τη βόλτα, το γραφείο, το ταξίδι. Δε χρειάζεται να σκεφτέσαι μπροστά στον καθρέφτη ποια μπλούζα ταιριάζει με ποιο παντελόνι. Επίσης, για να είναι καλαίσθητη συνήθως είναι και πιο ακριβή για αυτό την αγοράζουμε τώρα στις εκπτώσεις.

Οι φόρμες της άνοιξης: Πώς να φορέσεις το πιο θηλυκό κομμάτι της νέας σεζόν - Φωτογραφία 5

3. Παντελόνα (κατά προτίμηση σατέν)

Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές ωστόσο τώρα στις εκπτώσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ καλές τιμές και να μην το πολυσκεφτείτε. Άνετες, δροσερές και στιλάτες. Προσωπικά, μου αρέσουν αυτές με ίσιες γραμμές όπως η συγκεκριμένη Zara που αγόρασα μόνο με 15.99€. 


                                        Εικόνα 6 του ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ από Zara
4. Γόβες/πλατφόρμες/flat πέδιλα σε nude απόχρωση (ανάλογα το στυλ σας) 

Είναι η απόχρωση που δε θα σας προβληματίσει ποτέ και θα αναδεικνύει πάντα το ντύσιμό σας. Δε χρειάζεται πολλή σκέψη για να επενδύσετε σε ένα παπούτσι που θα το φοράτε διαρκώς με όλα σας τα ρούχα. 



5. Καλλυντικά/Αρώματα/Αντηλιακά 

Αυτή την περίοδο βρίσκουμε τα αγαπημένα μας καλλυντικά, κρέμες και αντηλιακά σε πραγματικά πολύ καλές τιμές και ευκαιρίες. Αξίζει να επενδύσετε στην αγορά του αγαπημένου σας προϊόντος αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα το χρειαστείτε.   

                                

Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας πείσει αφού με λίγο ψάξιμο βρίσκεις αυτό που αναζητάς σε πολύ καλή τιμή. Επωφεληθείτε των εκπτώσεων!


 Happy Shopping girls!
Σοκολάτα
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου