Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Όχι ακριβώς...



Μας έχουν συνηθίσει σε κομψές, στυλάτες εμφανίσεις. Τι συμβαίνει, όμως, όταν έχουν ένα... παραστράτημα; Πόσα "παραστρατήματα" θα μπορούσαμε να συγχωρέσουμε;


Η Alexa Chung είναι πασίγνωστη ως fashionista και ξεχωρίζει συνήθως από το μη συμβατικό της στυλ. Μερικές, όμως, φορές το παρακάνει. Τρανό παράδειγμα η ψηλόμεση σαλοπέτα- καμπάνα συνδυασμένη με πουκαμίσα με φαρδιά μανίκια. Δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, what was she thinking?


 

H Anne Hathaway εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και είναι, τις περισσότερες φορές, αν και σπορ, εξαιρετικά ντυμένη και στις λιγότερο formal εξόδους της. Αλλά θα συμφωνήσετε μαζί μας στο ότι αυτός ο σκούφος απλώς δε δικαιολογείται όχι μόνο για μια διάσημη, αλλά για καμιά μας!



Η γλυκιά Diane Argon, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε μικρές ηλικές- fans της σειράς Glee. Συνήθως τα ρούχα της ταιριάζουν στη ρομαντική της προσωπικότητα. Αυτό το φόρεμα, όμως, ταιριάζει μόνο στη... γιαγιά της!



Η Jlo είναι in fashion τα τελευταία 20 χρόνια. Οι εμφανίσεις της on stage, σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά και στην καθημερινότητά της είναι πολύ μοντέρνες και κομψές. Με το ασημί, αυτό, φόρεμα και τα απαίσια σανδάλια φορεμένα με οπάκ καλσόν μας έκανε για μια στιγμή να αμφισβητίσουμε το γούστο της.



Emma Watson- όνομα συνώνυμο της Αγγλικής κομψότητας. Όπου κι όπως και να την έχει πετύχει ο φακός είναι απλώς υπέροχη. Κι επειδή κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις, η 3/4 φόρμα συνδυασμένη με τζιν πουκάμισο- ζακετούλα με V και gladiator σανδάλια είναι μια από αυτές.



L.A.M. B. ονομάζεται η σειρά ρούχων της Gwen Stefani, που με το ροκ στυλ της έχει καταφέρει να παγιωθεί στις συνειδήσεις μας σαν η "ασυμβίβαστη" της μόδας. Ίσως φταίει ότι δε μπόρεσε να συμβιβαστεί με το να μη φορέσει λευκές αθλητικές κάλτσες με τα All Star της και το boyfiend jean της. Απλώς απαράδεκτο!



Η "Pussycat Doll" Nicole Scherzinger κατάφερε να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα μέλη του group όχι μόνο για τις φωνητικές και χορευτικές της ικανότητες, αλλά και το στυλ της. Όταν όμως φόρεσε ημι-διάφανο μπλουζάκι ΜΕΣΑ από το κολάν της (θα αφήσουμε ασχολίαστα τα πανάσχημα παπούτσια και τα διαφορετικά χρώματα μαύρου που δείχνουν πολύ άσχημα κάτω από το φλας του φωτογράφου) μας απογοήτευσε.



Αγαπάμε την Christina Hendricks των Mad Men όχι μόνο επειδή είναι πανέμορφή και ταλαντούχα, αλλά επειδή δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί από τη μανία του Hollywood, που θέλει τις πρωταγωνίστριες κοκκαλιάρες κι ασθενικές. Όλες οι εμφανίσεις της έχουν μια φινέτσα παλιού καλού Hollywood. Όλες εκτός από αυτή.



Κάτοχος Oscar ήδη από τα 23 χρόνια της, η Jennifer Lawrence έχει κάνει μερικές πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Στην καθημερινή της ζωή, ο φακός συνήθως τη συλλαμβάνει με casual ρούχα, που ταιριάζουν στην ηλικία της. Η συγκεκριμένη αμφίεση δεν ταιριάζει σε καμία ηλικία ή στυλ. Είναι απλώς κακόγουστη.



Η Zooey Deschanel είναι εδώ και πολλά χρόνια trend-setter. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι δε θα "επιβάλλει" το look της "παντελόνας- σαλοπέτας που σου προσθέτει χωρίς κανένα λόγο 10 επιπλέον κιλά".



Έχουμε δείξει τη συμπάθειά μας στην Olivia Palermo και σε όλες, σχεδόν, τις αναρτήσεις μας τη χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά η παρακάτω εμφάνισή της είναι σίγουρα παράδειγμα προς αποφυγή: από την έλλειψη σουτιέν και τη δύο νούμερα μεγαλύτερη μπλούζα μέχρι το έτσι κι αλλιώς φαρδύ boyfriend jean της και τα (αρκετούτσικα) κιλά που φαίνεται να έχει χάσει!



Αγαπάμε πολύ τη Sarah Jessica Parker και είναι αδιαμφισβήτητη η αίσθηση στυλ και φινέτσας που αποπνέει. Ωστόσο δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μας ξαφνιάζει δυσάρεστα, όπως στη συγκεκριμένη off duty φωτογράφιση όπου φόρεσε παιδικές κάλτσες με τα περίεργα τύπου παπούτσια. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το boyfriend jean της. Γιατί;;;;;;



Η Rihanna έχει χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες ανά τον κόσμο και μάλιστα σε σημείο φανατισμού. Οι εμφανίσεις που κάνει πολλές ωστόσο όχι όλες πολύ επιτυχημένες. Όπως η συγκεκριμένη....Φόρμα γυμναστικής με γόβα;;; (ας με συγχωρήσουν οι απανταχού θαυμαστές αν και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου!)



Η Drew Barrymore έχει το δικό της στυλ, ξεχωριστό και ανεπιτήδευτο. Ιδίως τα τελευταία χρόνια με έχει ενθουσιάσει με τις επιλογές της και θεωρώ ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και ωριμάζει τόσο υποκριτικά όσο και στυλιστικά. Ωστόσο στη συγκεκριμένη εμφάνιση το παράκανε με τα prints και γενικά το σύνολο είναι παραπάνω ροκ από όσο χρειάζεται. Τα mixed prints είναι μόδα αλλά με μέτρο και προπαντός να μας κολακεύουν. 



H πανέμορφη Jessica Alba και στις χειρότερες των εμφανίσεων της (που πιστέψτε με σπανίζουν γιατί πάντα είναι άψογα και ανάλογα με την περίσταση ντυμένη) είναι αξιοπρόσεκτη. Γιατί η ομορφιά και η έμφυτη κομψότητα δεν κρύβονται. Ωστόσο η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι κάπως ασουλούπωτη αφού το παντελόνι είναι φαρδύ, οι μυτερές μπαλαρίνες δεν κολακεύουν και η μπλούζα δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο, μήκος. Και το δερμάτινο;;;;  



Και η Jessica Biel θεωρείται από τις καλοντυμένες του Hollywood με εξαιρετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της. Ίσως η συγκεκριμένη ωστόσο εμφάνιση να μη συγκαταλέγεται στις παραπάνω αφού το φαρδύ παντελόνι - παντελόνα;;;; τις κονταίνει τα πόδια, τα παπούτσια δεν κολακεύουν καθόλου και το φουλάρι είναι ιδιαίτερα πιασμένο αλλά όχι ταιριαστά εν προκειμένω με το ντύσιμο...

Συμπέρασμα;;; Αυτά συμβαίνουν... ακόμα και οι αγαπημένες διάσημες κάποια μέρα ίσως έτυχε να μην προσέξουν και τόσο το ντύσιμό τους ή στο κάτω κάτω βαρέθηκαν να το πολυσκεφτούν. Ανθρώπινο; Απόλυτα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου