Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μαλλιά: Καλοκαιρινές προτάσεις για κούρεμα


Φέτος η μόδα θέλει μαλλιά ανάλαφρα και ανέμελα. Το καλοκαίρι, άλλωστε, επιβάλλει φυσικά μαλλιά.

Τα περισσότερα κουρέματα που βλέπουμε στις πασαρέλες, στους δρόμους και στους celebrities είναι πλέον πιο κοντά αν όχι πολύ κοντά. Είσαι έτοιμη να τολμήσεις να κόψεις (πολύ) τα μαλλιά σου;


Τέσσερις είναι οι προτάσεις που έχω να σου κάνω αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο στυλ σου για φέτος το καλοκαίρι:

1. Καρέ


Το είπαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση: το καρέ είναι μόδα. http://zacharoto.blogspot.gr/2013/02/blog-post_19.html
Κοντό, μακρύ ή άνισο, σε σγουρά ή ίσια μαλλιά, το καρέ ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα, στις περισσότερες ηλικίες και προσδίδει στυλ. Είναι εξαιρετικά βολικό για το καλοκαίρι και δεν αποτελεί τεράστιο ρίσκο για όσες έχουν μακριά μαλλιά.


2. Pixie Cut


Κι αυτό σου το έχει αναφέρει το Ζαχαρωτό σε προηγούμενη ανάρτηση, πριν αρκετούς μήνες, και τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε πέραν του ότι όλο και περισσότερες το έχουν τολμήσει. http://zacharoto.blogspot.gr/2012/07/blog-post_13.html
Πρόκειται για μια δραματική αλλαγή, αν τα μαλλιά σου είναι είτε μακριά ή καρέ και είναι ο,τι πιο in μπορείς να δομικάσεις. Girly και δροσερό θα σε βολέψει πάρα πολύ αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, χωρίς πολλές δυνατότητες.


3. Μέσου μήκους


Τι εννοώ; Αν έχεις μακριά μαλλιά καθάρισε λίγο τις άκρες. Το καλοκαίρι, με τα μπάνια, τα μαλλιά μας μακραίνουν πιο γρήγορα. Ευκαιρία να καθαρίσεις τις ταλαιπωρημένες από την ψαλίδα και το styling άκρες! Τόλμησε να τα κόψεις λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο κι ούτε που θα καταλάβεις πότε μάκρυναν πάλι! Το πιο ωραίο πράγμα στα μακριά μαλλιά είναι να είναι υγιή και ενυδατωμένα.


4. Φράντζα


Για τις αφέλειες μιλήσαμε πριν λίγο καιρό. http://zacharoto.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html
Αυτή τη φορά, μιλάμε για κάτι λίγο διαφορετικό...

Όπως κι αν είναι τα μαλλιά σου, αν δε θέλεις να επέμβεις στο μήκος τους, μπορείς να κάνεις μια αλλαγή κόβοντας φράτζα.
Επίσης, αν τόλμησες κι έκοψες αφέλειες, τώρα το καλοκαίρι μπορείς να αποκτήσεις μια ωραιότατη φράτζα, απλώς χτενίζοντας τις αφέλειές σου προς την πλευρά που κάνεις τη χωρίστρα σου!


Η δική μου πρόταση είναι τόλμησέ το! Τρίχες είναι, θα μακρύνουν!

Καλή εβδομάδα!
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου