Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Nύχια: Clinique - Τα νέα βερνίκια νυχιών για το καλοκαίρι 2013

Τα νέα βερνίκια της Clinique θα σας ενθουσιάσουν, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και προπαντός θα περιποιηθούν το δέρμα και τα νύχια σας...Πρόκειται για τη νέα σειρά Nail Enamel for Sensitive Skin.

 H Clinique είναι μια εταιρεία που τελευταία με έχει ενθουσιάσει με την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων της. Είναι γνωστό ότι όλα τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά και φιλικά για κάθε επιδερμίδα ωστόσο οι δερματολόγοι της εταιρείας έκαναν ένα βήμα παραπέρα αυτή τη φορά. Το λέω αυτό γιατί δεν ασχολήθηκαν με το αυτονόητο για εμάς που θα ήταν μια κρέμα, ένα κραγιόν, μια μάσκαρα...Επικεντρώθηκαν στα βερνίκια νυχιών και έκαναν τη διαφορά! Μετά από 6 χρόνια μελέτης παρουσιάζουν μια σειρά βερνικιών που είναι απόλυτη φιλική για τα νύχια και το δέρμα.


Καθημερινά αγγίζουμε το πρόσωπό μας και κυρίως τα μάτια μας (συνειδητά - δε θα έπρεπε- ή ασυνείδητα) αυξάνοντας τις πιθανότητες για ερεθισμό. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι ένα απλό βερνίκι σε συνδυασμό με αυτή τη συνήθεια μπορεί να προκαλέσει στην περιοχή των ματιών σας ερεθισμό, κνησμό, ευαισθησία ακόμα και δερματίτιδα εξ' επαφής; Και όμως οι δερματολόγοι θεωρούν ότι τα βερνίκια νυχιών οφείλονται για πολλούς ερεθισμούς αφού είναι πηγή αλλεργιογόνων - ιδιαίτερα όταν είναι το μανικιούρ φρέσκο.   

Το μπουκαλάκι μίνιμαλ και λειτουργικό!
                            
Η Clinique όμως φρόντισε για εμάς και η νέα σειρά βερνικιών είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και μάτια (ήδη δοκιμασμένη σε γυναίκες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά για 1 μήνα). Η καινοτομία αυτή σε συνδυασμό με τα υπέροχα χρώματα, την ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή, τη γυαλιστερή σύνθεση, τη λάμψη και τη διάρκεια (7μέρες αν χρησιμοποιήσετε βάση και top coat της ίδιας σειράς) δε θέλουν και πολύ να μας πείσουν να τα δοκιμάσουμε.  

Τα καλοκαιρινά χρώματα είναι απίθανα και μου θυμίζουν μπουκέτο από τριαντάφυλλα!!!!! 



Καλοκαιρινά και χαρούμενα (από την καλοκαιρινή σειρά) τα νέα βερνίκια Clinique νομίζω θα μας ξετρελάνουν όλες!

Φιλάκια πολλά και καλές αγορές 
Σοκολάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου