Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Brands! Heel- Ρούχα για όσες θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ



Το Heel δεν είναι κάποιο καινούριο κατάστημα- τάση της εποχής.


Είναι ένα κατάστημα που υπάρχει πολλά χρόνια (εγώ το θυμάμαι τουλάχιστον από το 1997) κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση εκείνων που δεν παίζουν με τους κανόνες της μόδας, αλλά θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν στο πλήθος με το δικό τους, ίσως και λίγο εκκεντρικό στυλ.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, τα ρούχα του Heel απευθύνται σε εκείνες που μπορούν να υποστηρίξουν το μοναδικό τους στυλ και να τα αναδείξουν ως "Στολίδια Τέχνης" (χρησιμοποιώ τα δικά τους λόγια).





Έμπνευση, κατά κύριο λόγο, αποτελεί η φύση, τα ζώα, τα φρούτα, τα φυσικά φαινόμενα και οι σχηματισμοί, και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ρούχων προέρχονται από εκείνη.

Κασκόλ Σαρανταποδαρούσα 26,25

Μπλούζα με Λουλούδια, 49,50

Μπλούζα Πεταλούδα, 43,50

Μπλούζα με έναν ώμο Πεταλούδα, 47,50

Τσάντα Ελέφαντας, 53,30

Φόρεμα Μήλα, 52,50

Τσάντα Ψάρι, 45,50

Φόρεμα με "πλέγμα", 49,50
Από τη μία παραδέχομαι ότι τα ρούχα του Heel είναι εκκεντρικά και απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, από την άλλη, όμως, δε βλέπω το παρακάτω φόρεμα να έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα της Desigual ή του Custo Barcelona!

Φόρεμα Ουράνιο Τόξο, 59,50
Μπορείς να μπεις εδώ: http://www.heelshop.gr/el/ για να δεις όλες τις δημιουργίες, να εντοπίσεις ένα κατάστημα ή σημείο πώλησης Heel κοντά σου ή και ψωνίσεις online, με δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα εντός maximum 4ων ημερών!

by Βανίλια.

2 σχόλια: