Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Timeless Icon


Ποια προσωπικότητα λέτε να κρύβετε πίσω από τον τίτλο αυτό; Και λέω προσωπικότητα γιατί για να είναι κανείς διαχρονικός απαιτείται όχι μόνο ομορφιά, καλή αισθητική και ανεξίτηλο ύφος αλλά πρωτίστως προσωπικότητα. Πήγε κάπου το μυαλό σας;


O τίτλος λοιπόν αυτός δόθηκε απλόχερα στην πιο αγαπημένη - κατά την ταπεινή μου γνώμη και όχι μόνο -  πριγκίπισσα όλων των εποχών, την κατά κόσμο Lady Diana. 


Η γυναίκα αυτή και να μην τη γνώριζες ήταν φανερό ότι εξέπεμπε μια καλοσύνη, μια θετική αύρα. Σου έδινε την εντύπωση ότι πίσω από το χαμόγελό της κρύβεται ένας εξαιρετικά ευαίσθητος άνθρωπος που στόχο είχε μόνο να βοηθήσει και να προσφέρει και όχι να αυτοπροβληθεί. Φαινόταν απλή, καταδεκτική, γλυκιά και ανθρώπινη. Δε θα ξεχάσω τη στεναχώρια μου όταν έμαθα τα τραγικά νέα για το χαμό της, γεγονός που μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί μέσω της τηλεόρασης είχα και εγώ κάποια επαφή με το έργο και τη δράση της. Τίποτα παραπάνω. 
Προφανώς ο ηλεκτρισμός που εξέπεμπε αυτή η προσωπικότητα δεν μπορούσε να μη με μαγνητίσει και γοητεύσει, έστω και υποσυνείδητα. Και έτσι έγινε...



Προσφάτως (κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου) κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Electa άλμπουμ με φωτογραφίες της αξέχαστης πριγκίπισσας σε συνεργασία με την εταιρεία Tod's. Ο οίκος δε, προς τιμή της Lady Diana παρουσίασε τη νέα εκδοχή της D bag που μετονομάστηκε σε D.D bag και πήρε το όνομά της από την ίδια που ήταν λάτρης του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου. 

Κάποιες εμφανίσεις της με τη συγκεκριμένη tote bag του οίκου Tod's.




Και άλλες αγαπημένες εμφανίσεις...




Το διαφημιστικό σποτ του οίκου Tod's για την Lady Diana που μας αρέσει πολύ!



Τα έσοδα από τις πωλήσεις του φωτογραφικού άλμπουμ πάνε πού αλλού; Σε φιλανθρωπικό σκοπό όπως άλλωστε θα ήθελε και η ίδια!


by Σοκολάτα

2 σχόλια:

  1. Νομίζω θα συμφωνήσω στον τίτλο που δώσατε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Αυτή και η Τζάκι Κένεντι, αφήσανε εποχή πιστεύω!!
    Υπέροχο το διαφημιστικό!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή