Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Tάσεις: Jeggings



Jeggings (Jeans + Leggings) = Το απόλυτο trend εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια. Ακόμα και η wikipedia αναφέρεται στην νέα τάση που έχει γίνει κυριολεκτικά λατρεία. 

Δε θα μπορούσα να είμαι αντικειμενική γιατί το στενό παντελόνι είτε σε τζιν είτε σε άλλο  ύφασμα το έχω υιοθετήσει αρκετό καιρό τώρα σε καθημερινή βάση. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της αφού συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και δίνει ένα τόνο ξεχωριστό. 


Οι συνδυασμοί άπειροι: Με πουλόβερ μακρύ, με ζακέτα και T-shirt, σκέτο T-shirt, με πουκάμισο και σακάκι, με παλτό, με χοντρή ζακέτα. Άπειροι τρόποι να εντυπωσιάσετε μέσα στην απλότητά σας.

Και παπούτσια; Μπότες, προσωπικά προτιμώ τα biker boots ή ankle boots, μπαλαρίνες, μοκασίνια και φυσικά τακούνι. Ανάλογα την ώρα και τη διάθεση.   

Δεν είναι τυχαίο ότι το στενό παντελόνι έχει κατακτήσει τις καρδιές και των διασήμων!

























Επενδύστε στο χρώμα και τη θετική διάθεση ιδίως τώρα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα σε προσιτές τιμές. 

Το αγαπημένο μου χρώμα για την άνοιξη!!!! ΖΑRA 35,95€


by Σοκολάτα

2 σχόλια:

  1. αυτό από το ζαρα το είδα εχθές,αλλά το βρήκα και στα bershka με 17,90!!!!και φυσικά το πήρα!!τα βρίσκω πολύ ωραία,πιο άνετα από το τζιν,και πιο ρούχα από το κολάν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ!!!!! Καλοφόρετο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή