Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τα είδαμε και μας άρεσαν: Ηοgan by Katie Grand


Τα είδαμε και αυτό ήταν... τα ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Η συνεργασία της διάσημης Βρετανίδας στυλίστριας και δημοσιογράφου Katie Grand με την πασίγνωστη ιταλική εταιρεία υποδημάτων και αξεσουάρ Hogan δε θα μπορούσε παρά να φέρει ένα εκρηκτικά στuλάτο αποτέλεσμα στο χώρο της διεθνούς μόδας! Και έτσι έγινε!

Η κολεξιόν της προήγουμενης σεζόν σημείωσε τεράστια επιτυχία! Πρωτοτυπία, χρώμα, σχεδιασμός. Όλα στον απόλυτο βαθμό. Ο νεωτεριστικός αέρας της Grand με την ποιότητα και τη φινέτσα της εταιρείας Hogan δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό δίδυμο που μόνο θετικά σχόλια απέσπασε από τα απανταχού περιοδικά μόδας και blogs. 

Για το φθινόπωρο - χειμώνα 2013 η κολεξιόν Hogan by Katie Grand ενθουσιάζει και η δημιουργός παγιώνει το πιο μεγάλο trend της σεζόν: το animal print!


Leaced, μπαλαρίνες, sneakers, τσάντες σε όλα τα μεγέθη (από μικρά τσαντάκια σε σχήμα καρδιάς που χωρούν μονο το κραγιόν σας μέχρι ταξιδιωτικούς σάκους) θήκες για I- Pad και τσαντάκια για το make - up συνθέτουν την γκάμα των δερμάτινων "κοσμημάτων" της εταιρείας.

Κυρίαρχο μοτίβο τα animal prints και συγκεκριμένα οι ρίγες ζέβρας που έρχονται σιγά σιγά να αντικαταστήσουν το χιλιοαγαπημένο μου λεοπάρ.

Λατρεύω τα animal prints επομένως δε λέω όχι σε κάτι καινούριο και όχι τόσο φορεμένο!

Προσοχή στη λεπτομέρεια: την μικρή καρδούλα στο μπροστινό μέρος!

H Katie Grand συνεργάζεται με τη Hogan

Για τη φωτογράφιση της κολεξιόν επιστρατεύθηκε η ελίτ των μοντέλων του εξωτερικού όπως η Poppy και Cara Delevingne, Eliza Cummings, Doutzen Kroes, Liberty Ross, Stephanie Seymour Xiaomen Huang και άλλες πολλές!



hogan fall 2013 campaign
hogan fall 2013 campaign
hogan fall 2013 campaign
hogan fall 2013 campaign
katie hogan fall7 800x568 Cara Delevingne, Doutzen Kroes & More Front Katie Grand x Hogan F/W 2013 Collection
Δεν είναι λατρεμένα όλα; Οι τιμές είναι ανάλογες του οίκου Hogan ωστόσο δεν πτοούμαστε, τα βλέπουμε, μας αρέσουν, δημιουργούν τάση και πού ξέρεις (;) ίσως και κάποια μέρα να τα αποκτήσουμε!

Τα αγαπημένα μου!!!!!!!! 


By Σοκολάτα 
:)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου