Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Tάσεις: Floral παντού!


Άνοιξη, λουλούδια, ανεβασμένη διάθεση και floral παντού!!!!!!! Η όχι και τόσο καινούρια τάση που όμως φέτος ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό και μας έχει ξετρελάνει!
Φλοράλ παντού και όλες τις ώρες της ημέρας...φορέματα, παντελόνια, σακάκια, φούστες, παπούτσια, τσάντες, νύχια...Μας φτιάχνουν τη διάθεση και γεμίζουν χρώμα τη ζωή μας. 

Η πιο ασφαλής επιλογή είναι συνδυάσεις το φλοράλ κομμάτι με μονοχρωμία και μάλιστα στο χρώμα που λιγότερο εμφανίζεται στο σχέδιο. Έτσι δε θα κουράσει το μάτι και θα είναι σίγουρα στιλάτο. 

Ωστόσο φέτος η μόδα απαιτεί να είμαστε λίγο πιο τολμηρές και να συνδυάσουμε φλοράλ κομμάτια μεταξύ τους. Ωστόσο προσοχή! H βάση πρέπει να είναι ίδια ή στους ίδιους χρωματισμούς αλλιώς κινδυνεύει το αποτέλεσμα να είναι άκομψο (δες αρχική φωτογραφία).

Προσωπικά προτιμώ τα φλοράλ φορέματα, παντελόνια και σακάκια για αυτό επέλεξα να σας παρουσιάσω τις εμφανίσεις που ξεχώρισα...


      

Τελευταία μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός φλοράλ με ρίγες...Και η έμπνευση έρχεται από πού αλλού; Ιταλία - Dolce & GabbanaMε πολύ χρώμα 
Σοκολάτα!