Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

14 Φεβρουαρίου με ταλέντο @ TALENTO

Ταλέντο χρειάζεται σε ό,τι κάνουμε γιατί μόνο τότε το κάνουμε σωστά, επιτυχημένα και βάζουμε όλο μας το είναι σε αυτό. Η Μαρία Τριτάρη το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και το έκανε πράξη στη Χάριτος 7 στο Κολωνάκι. Το Talento Art&Wine Gallery είναι ένας υπέροχος ζεστός χώρος όπου το κόσμημα συναντά το καλό ποιοτικό κρασί και αντίστροφα. Το αποτέλεσμα; Ένα μαγευτικό ταξίδι στυλ, καλού γούστου και υπέροχων γεύσεων.



Μία ευκαιρία να γνωρίσετε την εμπνεύστρια αυτού του πρωτότυπου concept, να μυηθείτε στον κόσμο των λεπτών γεύσεων και να γνωρίσετε νέους σχεδιαστές και δημιουργούς είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το Talento Art&Wine Gallery ανοίγει τις φιλόξενες πάντα σε νέες ιδέες και δημιουργούς πόρτες του στους: 

- Λαμπρινή Χαντζιάρα που τα κοσμήματά της έχουν γίνει αντικείμενο λατρείας πολλών γυναικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (http://www.facebook.com/Lamprini.Jewelry),  

- JohnJohn που δημιουργεί χειροποίητα παπιγιόν, ένα από τα τελευταία fashion statements για άνδρες αλλά και για γυναίκες. Οι λιγότερο τολμηρές μπορούν να φορέσουν το παπιγιόν ως κολλιέ ή στα μαλλιά. ΤΈΛΕΙΟ!!!!! (http://www.facebook.com/johnjohn.handmade.bowties),

- Clay Lab, ένα studio κεραμικών όπου επικεντρώνεται στη δημιουργία σύγχρονων αφαιρετικών αντικειμένων που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας (http://www.facebook.com/ClayLabCeramics). 

Η βραδιά θα μας "μεθύσει" όχι μόνο με το ταλέντο των δημιουργών αλλά με μια σειρά Coctails to Mix at Home από την Drinkworks με βάση τί άλλο; το κρασί....Έτσι θα μπορέσουν ακόμα και οι μη γνώστες να παρασκευάσουν τα αγαπημένα τους coctails με τη βοήθεια των "θαυματουργών" κιτ (http://www.drinkworks.gr)

Για περισσότερα επισκεφθείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Talento Art&Wine Gallery στη Χάριτος 7. Η βραδιά θα σας απογειώσει και θα ερωτευθείτε for sure!







2 σχόλια: