Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Προσωπικές εξομολογήσεις: Δε μπορώ να αντισταθώ στην μάσκαρα της Clinique.



Δεν είναι όποια κι όποια μάσκαρα. Είναι η Lash Power Mascara Long- Wearing Formula!


Φαντάσου μια μάσκαρα που δεν είναι αδιάβροχη, αλλά αντέχει στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη βροχή και τα δάκρυα (που θέλουμε να είναι μόνο χαράς!). Που δεν μουτζουρώνει καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας και μοιάζει σα να τη φόρεσες μόλις, ακόμα και 12 ώρες μετά την εφαρμογή της.

Τώρα φαντάσου αυτή τη μάσκαρα να μπορείς να την αφαιρέσεις πανέυκολα, χωρίς καθόλου τρίψιμο και άρα και χωρίς ερεθισμούς στο δέρμα και τα μάτια σου.

Αυτή είναι η Lash Power Mascara Long- Wearing Formula της Clinique, ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου!

Η μάσκαρα αυτή της Clinique είναι μαγική: αναδεικνύει τις βλεφαρίδες υπέροχα, δεν κολάει, δεν με κάνει να μοιάζω με αρκουδάκι Panda μέσα σε μερικές ώρες από την εφαρμογή της και το βράδυ την αφαιρώ χωρίς κανέναν απολύτως κόπο, ενώ κάνω μπάνιο.


Το μυστικό της; Είναι υδατοδιαλυτή σε νερό 38+oC! Κι αν αυτό σου φαίνεται πολύ ζεστό, να σου θυμίσω ότι το νερό στο ντους είναι συνήθως γύρω στους 38οC, κι η θερμοκρασία του σώματός μας περίπου 36οC!

Αν κι εσύ αντιμετωπίζεις το πρόβλημα της μουτζουρωμένης μάσκαρα κάθε μέρα της ζωής σου, αν δοκιμάσεις την Lash Power Mascara Long- Wearing Formula της Clinique σου υπόχομαι ότι δεν πρόκειται να φορέσεις καμία άλλη!

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου