Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Tips: Τα βασικά είδη παπουτσιών που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!


1) Μπαλαρίνες

Διαχρονικές και σικάτες οι μπαλαρίνες πηγαίνουν με όλα, κυριολεκτικά ΌΛΑ! Ένα κομμάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και έγκλημα αν κάποια δεν έχει φροντίσει να το συμπεριλάβει στη γκαρταρομπα της.



2) Γόβες

Το πιο θηλυκό παπούτσι όλων των εποχών. Με μέτριο ή ψηλό τακούνι, peep toe ή όχι, οι γόβες αποτελούν την τέλεια λύση για κάθε έξοδο, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


3) Μπότες

Έχει τόσο φανατικές υποστηρίκτριες, που τις βλέπεις φορεμένες ακόμα και καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για μποτάκια, είτε για Uggs είτε για κλασσικές δερμάτινες, οι μπότες μας κρατούν ζεστές και μας προστατεύουν από τη βροχή ή το χιόνι. Αναδεικνύονται υπέροχα με φόρεμα ή με skinny παντελόνι και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες σε οποιαδήποτε περίσταση.


4) All Star

Αναφέρθηκαν και σε προηγούμενο post, λόγω της μεγάλης αγάπης του Ζαχαρωτού προς αυτά. Κυκλοφορούν σε όλα τα χρώματα και σε πάρα πολλά σχέδια. Είναι ευκολοφόρετα και άνετα. Είναι οικονομικά και πηγαίνουν με όλα τα looks. Τι άλλο μπορεί να ζητάει κανείς από ένα παπούτσι; 


5) Σανδάλια

Το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού. Πάντα το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη απ' ότι το χειμώνα κι αυτή τη διάθεση ακολουθεί και το ντύσιμό μας. Τα σανδάλια φορούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι ξεκούραστα και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ. Το Ζαχαρωτό τα αγαπάει τόσο που τα φοράει από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβρη!


6) Πλατφόρμες

Είτε είναι καλοκαιρινή ή χειμωνιάτικη η πλατφόρμα είναι ένα πρακτικό παπούτσι που αρέσει σχεδόν σε όλες. Προσφέρει το ύψος ενός τακουνιού, χαρίζοντας όμως ταυτόχρονα άνεση. Είναι ένα ψηλό σανδάλι, το καλοκαίρι και μία άνετη γόβα το χειμώνα. Πως να μην την αγαπάμε, λοιπόν;


7) Αθλητικά

Τι πιο άνετο από ένα αθλητικό παπούτσι; Μπορεί να μη μπορεί να φορεθεί, πχ, στη δουλειά ή σε επίσημες κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά είναι η καλύτερη λύση για περίπατο ή all day shopping. Η απόκτηση ενός καινούριου ζευγαριού, μάλιστα, αποτελεί και ωραιότατο κίνητρο για άθληση!


8) Παπούτσια... statement

Καλά όλα τα κλασσικά κομμάτια της ντουλάπας μας, αλλά πως θα εντυπωσιάσουμε πραγματικά αν όχι με ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι; Κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στην κατοχή της ένα (τουλάχιστον) ζευγάρι παπούτσια... γουάου! Ένα διαφορετικό τακούνι, ένα έντονο χρώμα, κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή και όλα αυτά μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά!


κι ένα bonus είδος...
9) Oxford

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Φοριούνται από πέρυσι στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί, αλλά η μόδα τους άργησε λίγο να πιάσει σε εμάς, τις κοινές θνητές, λόγω τις ιδιαιτερότητάς τους. Συμπληρώνουν άριστα ένα ανδρόγυνο look, αλλά ταιριάζουν πολύ και με skinny jeans ή φόρεμα.

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου