Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Brands! Inglot- Η Ευρωπαϊκή "MAC" έχει έρθει στην Ελλάδα.


Η Inglot, η Πολωνική εταιρεία καλλυντικών, ήρθε επιτέλους (από πέρυσι  αλλά φέτος επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της) στην Ελλάδα.


Η αρχή έγινε από τη Θεσσαλονίκη, το 2011 και πλέον σήμερα η εταιρεία μετρά 4 καταστήματα στο σύνολο σε Γλυφάδα, Athens Metro Mall, Χαλάνδρι και φυσικά Θεσσαλονίκη.


Η ποιότητα των προϊόντων της είναι αντίστοιχη με εκείνη των MAC, αλλά οι τιμές είναι πολύ πιο κοντά στη σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Η φιλοσοφία είναι επίσης πολύ κοντά με εκείνη της MAC: προϊόντα επαγγελματικά σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και συνθέσεων. Άδειες παλέτες (Mε ενσωματωμένο καθρεφτάκι, παρακαλώ! Όχι όπως εκείνες της MAC!) οι οποίες γεμίζουν με ανταλλακτικά σκιών, καινοτόμα βερνίκια νυχιών χωρίς χημικά που επιτρέπουν στα νύχια να "αναπνέουν" σε απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, κραγιόν σε glossy, ματ, gel ή ενυδατική υφή σε όλα τα δυνατά χρώματα, πινέλα σε όλα στα σχήματα με φυσική τρίχα και άλλα πολλά.


Δεν έχω διαμορφώσει ακόμα άποψη, προκειμένου να σας κατατοπίσω για τα αγαπημένα μου προϊόντα, αλλά σίγουρα θα πραγματοποιήσω κάποια εξόρμηση σε ένα από τα καταστήματα της Αθήνας, πολύ σύντομα...
Χαίρομαι πολύ που πλέον έχουμε μια εταιρεία με οικονομικά επαγγελματικά προϊόντα make up και περιποίησης στη χώρα μας!

by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. μπράβο, πολύ ωραίο ποστ. κι εγώ δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα και θέλω να κάνω μια εξόρμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Την τρέμω αυτή την εξόρμηση, φοβάμαι ότι δε θα σταματήσω στην αγορά ενός ή δύο πραγμάτων...

      Διαγραφή