Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Brands! Oysho! Σμίλεψε το σώμα σου!

Η εικόνα του εαυτού μας πάντα μας απασχολεί. Το φωτεινό πρόσωπο, το καλογυμνασμένο σώμα, τα ρούχα που θα φορέσουμε, είναι πάντοτε ζητούμενα της καθημερινότητάς μας που μπορεί λίγο - πολύ να μας κουράζουν αλλά σίγουρα μας φτιάχνουν τη διάθεση όταν βλέπουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.   

Για ένα τέλειο λοιπόν αποτέλεσμα, όπου το σώμα σας θα φαίνεται super καλογυμνασμένο (αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τη γυμναστική - γιατί γυμναστική = υγεία), τα ρούχα θα δείχνουν άψογα πάνω σας και θα λάμψει το πρόσωπό σας από θετική διάθεση προτείνουμε τα εσώρουχα Οysho, σειρά Shape που κρύβουν τις όποιες μικρές ατέλειες στο σώμα σας και σας χαρίζουν μια τέλεια σιλουέτα. 


 Η εταιρεία Οysho μας παρουσίασε για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012- 2013 τα μαγικά body, φορέματα και κορσέδες που με την ειδική τους ύφανση και σχεδιασμό αναδεικνύουν το σώμα μας και  καλύπτουν τις ατέλειες. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό αφού είναι αόρατα κάτω από τα ρούχα και δεν διακρίνονται όταν τα φοράς. Tο πιο βασικό δε, είναι ότι διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές!

 Φόρεμα σε μπεζ απόχρωση (και σε μαύρη) 25.99€



Body σε μπεζ απόχρωση (και σε μαύρη) 25.99€
 Ψηλόμεσο εσώρουχο (και σε μαύρη απόχρωση) 15.99€
Ψηλόμεσο shorts (και σε μαύρη απόχρωση) 17.99€

Μη χάσετε το καλσόν - έκπληξη 12.99€

Ευχαριστούμε Οysho που μας σκέφτεσαι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου