Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Catwalk Alert: New York Fashion Week- Spring 2013


Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε κι εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες (κατά τη γνώμη μας, πάντα) εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε:


MICHAEL KORS


DONNA KARAN

DIANE VON FURSTENBERG

MARC, BY MARC JACOBS

TORY BURCH


ISSA


JASON WU

VICTORIA BECKHAM


BCBG MAX AZRIA
DKNY
RALPH LAUREN


Ποτέ δε με άφηναν αδιάφορη οι Αμερικάνοι σχεδιαστές. Αντιθέτως, πολλές φορές τους προτιμώ από τους Ευρωπαίους, για το πιο "άμεσο" look, το οποίο προωθούν. Η "καθημερινή" γυναίκα είναι (και ντύνεται) πολύ κοντά σ' αυτό που έχουν στο μυαλό τους η Donna Karan, o Ralph Lauren ή η Tory Burch. 

Οι παρατηρήσεις μας για τις τάσεις της Άνοιξης 2013:
1. Ο συνδυασμός Άσπρο- Μαύρο καλά κρατεί! Chic, για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές, θα "φορεθεί" πολύ μέχρι και το καλοκαίρι που μας έρχεται, μιας και ήταν ελάχιστοι οι μεγάλοι σχεδιαστές που δεν τον συμπεριέλαβαν στην κολεξιόν τους.
2. Γεωμετρικά σχέδια και prints καθώς και λιτές γραμμές θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη 2013.
3. Τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων, αλλά και prints, όπου το καφέ ταιριάζει με το γκρι και το φλογερό κόκκινο με το γαλάζιο, αλλά και τα φλοράλ υφάσματα με έντονα ριγέ. Ο τολμών νικά!

Και καθώς η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένουμε και τις προτάσεις και κάποιων εκ των Ευρωπαίων (και μη σχεδιαστών), προκειμένου να αποκτήσουμε πιο σφαιρική άποψη...

Stay... logged on!

by Βανίλια.