Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αρώματα! Για να μην αποχωριστείς ποτέ τις μυρωδιές του καλοκαιριού


Γυρίσαμε στην καθημερινότητα. Όσο κι αν προσπαθούμε να διατηρήσουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση, η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερο μπαίνουμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς.

Δε θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να κρατήσουμε τα αρώματα του καλοκαιριού σε ένα μικρό μπουκαλάκι και να το μυρίζουμε κάθε φορά που θα θέλουμε να γυρίσουμε στο καλοκαίρι;

Τα παρακάτω "μικρά μπουκαλάκια" το έκαναν για εμάς!


ETERNITY AQUA- CK


Πεόνια, βερύκοκο, νερό από αγγούρι, πεόνια, γιασεμί και musk. Θυμίζει κοκτέιλ στην παραλία, μεταξύ βουτιών.

EAU OCEANE- BIOTHERM



Αν μυρίσατε τα φετινά αντιηλιακά της Biotherm και τα λατρέψατε όσο κι εμείς, αυτό είναι ένα άρωμα που πρέπει να αποκτήσετε. Θυμίζει, τι άλλο; Αντιηλιακό.

ACQUA DI GIOIA- GIORGIO ARMANI


Αρώματα θάλασσας με θαλασσινό γιασεμί, αλλά και μια πικάντικη νότα, με μια δόση από ροζ πιπέρι. Θυμίζει καλοκαιρινό... ξενύχτι!


SUMMER- KENZO


Καλοκαιρινό και όχι μόνο αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας και διαρκεί όλη μέρα. Θυμίζει την απόλαυση που προσφέρει το βραδινό ντους, μετά από μια μέρα στην παραλία. 


NEROLI PORTOFINOTOM FORD



Το περγαμόντο, το νερολί, και το λεμόνι, κάνουν αυτό το αρωμα δροσιστικό και του δίνουν μια γεύση από… θάλασσα. Θυμίζει παραλία, θάλασσα, βουτιές.

ESCALE À PARATI- DIOR



Πρόκειται για το τέταρτο άρωμα της συλλογής Les Escales της Dior. Η μυρωδιά της μέντας το κάνει εξαιρετικά δροσερό. Θυμίζει δροσερά καλοκαιρινά βράδια με θέα θάλασσα.

BRONZE GODESS- ESTEE LAUDER


Το top seller άρωμα του καλοκαιριού (πρόκειται για το μόνο άρωμα που εξαντλείται ακόμα και το δείγμα του μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας) σε πάει... παραλία. Θυμίζει ήλιο και παιχνίδια στην παραλία.

HAWAI ISLAND- MICHAEL KORS

Μια αίσθηση δροσιάς με άρωμα μανταρινιού, η οποία παραμένει στο δέρμα για πολλές- πολλές ώρες. Θυμίζει νησί, όπως και η ονομασία του, άλλωστε. 

EAU DE PARFUM II- BVLGARI 



Με έντονες τις νότες του ξύλου, του αστεροειδούς γλυκάνισου, της βιολέτας και του μανταρινιού μας θυμίζει... καλοκαιρινό τραπέζι στη βεράντα ή τον κήπο. 

COOL WATER- DAVIDOFF



Μας έχει συντροφεύσει τόσα καλοκαίρια (και χειμώνες). Γιατί όχι και το χειμώνα που μας έρχεται; Θυμίζει καλοκαιρινό πρωινό.


by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. Έχεις πολύ όμορφο μπλογκ!! Κι αυτά τα ζαχαρωτά στο φόντο.. έτσι μου έρχεται να τα φάω!! χιχι!
    Μια παράκληση: Μπορείς να βάλεις κάπου gadget με τους αναγνώστες σου, οπότε να μπορώ να σε παρακολουθώ;;
    Καλή εβδομάδα και καλό βράδυ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Your wish is our command: το gadget προστέθηκε!
      Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Καλό βράδυ και σε σένα!

      Διαγραφή