Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Alexa Chung

Ίσως αναρωτηθείτε «Ποια είναι πάλι αυτή; Γιατί δεν την έχω ξανακούσει ποτέ μου;». Να σας ενημερώσουμε ότι για τον κόσμο της μόδας η Alexa Chung αποτελεί «φαινόμενο» και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σαν trend-setter, με τις fashionistas να μελετούν διεξοδικά το στυλ της και να το κοπιάρουν με ευλάβεια.




Η Alexa Chung είναι ένα 29χρονο μοντέλο- παρουσιάστρια- συντάκτρια άρθρων/ σύμβουλος της Βρετανικής Vogue. Το όνομά της φιγουράρει πάντα στις «best dressed” λίστες των ανά τον κόσμο κριτικών μόδας και εμφανίζεται πολύ συχνά στα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών Vogue, Bazaar και Elle.

Οι New York Times αναφέρουν την Alexa Chung ως «η Kate Moss της εποχής μας», αναφερόμενοι όχι τόσο στην ομορφιά της, όσο στο μυαλό και τη διορατικότητά της, όσον αφορά τη μόδα.
Μία από τις πολλές επιβραβεύσεις του στυλ της, εκτός του British Style Award, το οποίο της έχει απονεμηθεί στα 27 της μόλις χρόνια, είναι και η δημιουργία από τη Mulberry μίας τσάντας, προς τιμήν της, τη οποία ονόμασε (πως αλλιώς;) “Alexa”.

Mulberry, Alexa 2012

Οι επιλογές της είναι ιδιαίτερες και ίσως μερικές φορές και παράξενες. Μήπως, όμως, αυτό είναι που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει; Η τόλμη και η υπεράσπιση της διαφορετικότητας του στυλ μας;












Τέλος, αγαπάμε οποιονδήποτε βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ακολουθεί τη μόδα και ανακυκλώνει τα ρούχα που φοράει! Τα ρούχα μας δεν είναι για μία χρήση, είτε φωτογραφίζεσαι από paparazzi όλη μέρα είτε όχι. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ φτιάχνονται και αγοράζονται με σκοπό να φορεθούν πολλές φορές. Η Alexa Chung ανήκει στην κατηγορία αυτών που ανακυκλώνουν τα ρούχα τους: ένα δερμάτινο μπουφάν, μία μπλούζα, μια τζιν σαλοπέτα- σορτς, ένα τσαντάκι ή ακόμα και μια καρφίτσα! 













Τολμήστε το διαφορετικό και ξεχωρίστε!

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου