Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Catwalk Alert: London Fashion Week- Spring 2013




Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας μεγάλης κινητικότητας, όσον αφορά τη μόδα.
Μετά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, σειρά είχε εκείνη του Λονδίνου.  
Πασίγνωστοι σχεδιαστές, αλλά και αλυσίδες λιανικής πώλησεις παρουσίασαν τις δημιουργίες τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που μας έρχεται. 
Σας παρουσιάζουμε αυτά που μας άρεσαν περισσότερο, ξεκινώντας με μία "δική" μας:


MARY KATRANTZOY












Εμπνευσμένη από γραμματόσημα και χαρτονομίσματα που έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία (σίγουρα αναγνωρίσατε τις δραχμούλες μας σε κάποια από τα σχέδια) η Mary Katrantzou παρουσίασε μια τολμηρή πρόταση για τη νέα σεζόν που ως χαρακτηριστικό έχει τα prints. Όχι (μόνο) επειδή είναι Ελληνικής καταγωγής αλλά λατρέψαμε όλες τις δημιουργίες της!


BURBERRY PRORSUM








Μεταλλικά χρώματα, γυαλιστερά υφάσματα, έντονοι συνδυασμοί και oversized μπολερό και παλτό ήταν τα χαρακτηριστικά της κολεξιόν της εταιρείας για την Άνοιξη 2013.


MULBERRY









Μονοχρωμίες, oversized πανωφόρια και φλοράλ λεπτομέρειες και prints κυριάρχησαν στην πασαρέλα του οίκου Mulberry. Ο στόχος ήταν να μας μεταφέρει στην πανέμορφη Αγγλική εξοχή και τα κατάφερε περίφημα!


OSMAN








Αυστηρές γραμμές με την προσθήκη μερικών βολάν, έντονα χρώματα και χαριτωμένα prints είδαμε στο catwalk της συλλογής του Osman. 


TOP SHOP









Το γνωστό σε όλες μας Topshop βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και μας εντυπωσίασε. Απλές γραμμές, oversized (για άλλη μια φορά) παλτό, μεταλλικά χρώματα, φλοράλ υφάσματα και συνδυασμός λευκού με μαύρο είναι οι τάσεις που θα φορεθούν από όλες τις fans του καταστήματος. 

Και καθώς γράφουμε για την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, να σας ενημερώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Φυσικά θα επανέλθουμε ανυπομονώντας να μοιραστούμε μαζί σας τις τάσεις που προτείνουν οι Ιταλοί (αααχ!) σχεδιαστές...

by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ..

    ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ επίσης- και χαίρομαι που "βρεθήκαμε" και θα περνάω για ενημέρωση! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή