Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Robyn LawleyΤο πρώτο ζουμερό μοντέλο που απολαμβάνει όση δημοσιότητα και οι κοκαλιάρες συνάδελφοί της και τις ξεπερνά σε ομορφιά!


H Robyn Lawley από τα 18 κιόλας χρόνια της έχει επιδείξει απίστευτη ωριμότητα: θεωρώντας ότι το να διατηρηθεί στο νούμερο 8, που της ζητούσε το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο ανήκε, ήταν σχεδόν ανέφικτο, αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα plus-size μοντέλου. Σήμερα, στα 25 της, είναι ίσως το πιο γνωστό, plus-size μοντέλο στον κόσμο.


Υπερασπιζόμενη την εμφανή αύξηση βάρους της Lady Gaga και μιλώντας κάθετα ενάντια στη μόδα του thigh gap (του κενού που δημιουργείται στο εσωτερικό πάνω μέρος των μηρών σε πάρα πολύ αδύνατες γυναίκες) η Robyn Lawley κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο της μόδας, όχι μόνο μέσω του modeling.από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram


από τον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram


Τα "παραπάνω" κιλά της (μακάρι να είχαμε όλες το σώμα της!) δεν την έχουν εμποδίσει από το να γίνει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά μόδας, όπου και δηλώνει ότι είναι περήφανη για το σώμα της.

Αν αυτό το μοντέλο δεν είναι πρότυπο, τότε ποιά θα μπορούσε να είναι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου