Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Brands! Akira Mushi- δύο σκυλιά εμπνέουν τις ιδιοκτήτριές τους

Μας αρέσουν οι έξυπνες, πρακτικές λύσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μας αρέσουν ακόμα περισσότερο όταν είναι οικονομικές και ελληνικές.
Akira Mushi- ρούχα μοναδικά με άποψη και… πολλές χρήσεις!
Η Άννα και η Όλγα, η Όλγα και η Άννα, δύο δημιουργικά μυαλά, αποφάσισαν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους μαζί μας και δημιούργησαν τα πολυμορφικά ρούχα Akira Mushi. Το όνομα του εγχειρήματός τους προέκυψε από τα ονόματα των σκυλιών τους, το ίδιο και το σήμα της επιχείρησης που δημιούργησαν.

Στόχος τους είναι να μας κάνουν να παίξουμε με τα ρούχα, να «δημιουργήσουμε» κι εμείς με τη σειρά μας και να προσαρμόσουμε τη δική τους έμπνευση στο στυλ μας.
Η εφευρετικότητα των δύο σχεδιαστριών και τα υπέροχα υφάσματα που χρησιμοποιούν, καθιστούν τις δημιουργίες τους ευκολοφόρετες και μοναδικές.
Ρούχα απλά, σε λιτές, γεωμετρικές γραμμές και όμορφα χρώματα ταιριάζουν σε στυλ μίνιμαλ και εναλλακτικό.



Η κολλεκτιόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012 χαρακτηρίζεται από χρώματα ουδέτερα, αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα: λευκό, μπεζ, καφέ, γαλάζιο, μπλέ, ροζ, γκρι και φυστικί.
Κάθε ρούχο, είτε είναι φόρεμα ή ζακέτα ή μπλούζα έχει παραπάνω από μία χρήση! Σακάκι «διπλής όψης», μονόχρωμο μπεζ ή μπεζ με λευκό πουά που κουμπώνει με δύο τρόπους, ασύμμετρο φόρεμα με λάστιχο στο στήθος, που μπορεί να φορεθεί και ως φούστα, αμάνικο μπλουζάκι ή φόρεμα, από τα οποία αφαιρείται η λαιμόκοψη και φοριούνται ως στράπλες, ζακέτα τις οποίας οι τσέπες αν γυριστούν ανάποδα δημιουργούν μία ωραιότατη ζώνη…




Λατρέψαμε το «σήμα» του μαγαζιού και φροντίσαμε να αποκτήσουμε τη μακό μπλούζα με τους Akira και Mushi τυπωμένους στο στήθος. Αγαπήσαμε και τα χειροποίητα κοσμήματα που κατασκευάζουν τα κορίτσια, με αποκορύφωμα και πάλι τους δύο σκύλους σε κρεμαστό για το λαιμό φτιαγμένο από χαλκό ή πλεξιγκλάς. 
Οι τιμές τους είναι πολύ λογικές, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το κάθε ρούχο φοριέται με παραπάνω από έναν τρόπο.
Μία επίσκεψη στο μαγαζί τους, στο Χαλάνδρι θα σας πείσει. Οι κοπέλες είναι γλυκύτατες και πάντα πρόθυμες να εξυπηρετήσουν και τους πιο δύσκολους και δύσπιστους αγοραστές.

Akira Mushi Store
Α. Γκίνη 9, Χαλάνδρι
T: 6946 338 394, 6973 501 443

Akira Mushi Hiden Showroom
Παπανικολή 6, Ψυρρή
T: 211 183 4675

E-Shop
www.etsy.com/shop/akiramushi


by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου