Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Brands! Apivita



Ίσως η καλύτερη εταιρεία φυσικών καλλυντικών! Και είναι ελληνική!


Η Apivita είναι μακράν η πιο αγαπημένη μου εταιρεία καλλυντικών. Με μια ιστορία που μετρά 35 ολόκληρα χρόνια έχει καταφέρει να παγιωθεί στην ελληνική αγορά ως η εταιρεία που μας φροντίζει προσφέροντάς μας φυσικά προϊόντα με τα ελάχιστα δυνατά χημικά συστατικά.

Η γκάμα των προϊόντων της ποικίλει από είδη προσωπικής φροντίδας, όπως αφρόλουτρα και κρέμες προσώπου για άντρες και γυναίκες έως αιθέρια έλαια ή σιρόπια για το βήχα. Με δυο λόγια τα προϊόντα της Apivita καλύπτουν κάθε ανάγκη μικρών και μεγάλων με άκρως φυσικά και υγιεινά υλικά.

Μεγάλη καινοτομία τα βραβευμένα αντηλιακά του, στα οποία χρησιμοποιείται πρόπολη και πράσινο τσάι αντί για νερό. Κι έχοντας δοκιμάσει μερικά από αυτά δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη και προστατευμένη!


Στο site της (http://www.apivita.com/hellas/), το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα καλύτερα sites εταιρείας ειδών προσωπικής υγιεινής και καλλυντικών που έχω επισκευτεί ποτέ μου, μπορεί κανείς να βρει μια (μεγάλη) λίστα των πρώτων υλών της, κάθε μια συνοδευόμενη από φωτογραφία, τη μυθολογία και τις χρήσεις που μπορεί να έχει. http://www.apivita.com/hellas/ouringredients.html/

Τέλος, μιλώντας από προσωπική εμπειρία, τα προϊόντα της Apivita έχουν πραγματικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που υποστηρίζουν ότι έχουν φυσικά και βιολογικά προϊόντα, τα οποία όμως δείχνουν να μη λειτουργούν καθόλου, σα να μην εφαρμόστηκαν ποτέ στο δέρμα μας, τα προϊόντα της Apivita προσφέρουν ενυδάτωση η οποία φαίνεται στο άγγιγμα, υπέροχα αρώματα και λαμπερή επιδερμίδα!

Ας στηρίζουμε τα (ποιοτικά) ελληνικά προϊόντα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου