Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Brands! (Aρωματικά κεριά) Sandrine & Jo!


Τι διαφορετικό μπορεί να έχουν από οποιοδήποτε αρωματικό κερί, θα αναρωτιέσαι;
Είναι φτιαγμένα από... σόγια!


Η σόγια, σε αντίθεση με την παραφίνη, είναι οικολογική, ανακυκλώσιμη, βιοδιασπώμενη και μη τοξική.

Το κερί σόγιας χαρακτηρίζεται από την καθαρή ποιότητα καύσης του, η οποία αποτρέπει την επικάλυψη αιθάλης μέσα στο σπίτι. Επίσης, αν τύχει να στάξει, το σημείο μπορεί να καθαριστεί με σαπούνι και νερό και καθόλου τρίψιμο.

Όσον αφορά το κάψιμο, λόγω του ότι η σόγια καίγεται σε μικρότερες θερμοκρασίες από την παραφίνη, η καύση κι άρα και το κερί, διαρκεί περισσότερη ώρα.


Οι επιλογές σε αρώματα καλύπτουν όλα τα γούστα. Ευωδιές βοτάνων και λουλουδιών της Ελληνικής γης συνθέτουν την ποικιλία αρωμάτων της Sandrine and Jo. Άνθη πορτοκαλιάς, φασκόμηλο, γιασεμί, λεβάντα, κανέλα, λευκό τσάι, βανίλια και σανταλόξυλο είναι μερικά από αυτά.





Άφησε τα φιλικά προς το περιβάλλον κεριά σόγιας να σε πάρουν μακριά από την καθημερινότητα και να σε ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα γεμίζοντας το σπίτι με υπέροχες μυρωδιές!

Τα κεριά σόγιας Sadrine and Jo θα τα βρείς εδώ: http://www.sandrineandjo.com/el. Και θυμίσου, αν τιμή σου φαίνεται τσιμπημένη, τα κεριά σόγιας καίγονται πολύ πιο αργά από εκείνα της παραφίνης κι άρα σε συμφέρουν πολύ περισσότερο!

By Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου