Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Charlize Theron


Είναι ίσως η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη και είναι μια από εκείνες τις εξαιρετικές περιπτώσεις, που ο,τι κι αν φορέσει, είναι chic!


Βέβαια, εκτός από ταλαντούχα και πανέμορφη, είναι και πολύ κομψή, επιλέγοντας συνήθως κλασικά και πρακτικά κομμάτια για τις καθημερινές της, αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.





Η συγκλονιστική ιστορία των εφηβικών της χρόνων, όταν η μητέρα της πυροβόλισε και σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα της Charlize, ενώ βρισκόταν σε άμυνα, έχει, όπως είναι φυσικό, συμαδέψει τη Charlize για ολόκληρη τη ζωή της.

Η ίδια η Charlize δήλωσε μόλις το 2009 ότι έχει πλέον καταφέρει να αποδεχτεί τι συνέβει εκείνη τη μέρα των 15 της χρόνων.

Εκείνη την περίοδο και πριν γίνει ηθοποιός και κερδίσει Oscar Ά Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Monster, η Charlize ήταν χορεύτρια και μοντέλο.


Κι αργότερα, ως ηθοποιός, συνέχισε να βρίσκεται στο χώρο της μόδας, διαφημίζοντας το J' adore της Dior και τα Raymond Weil Watches.



Κι επειδή οι μεγάλες star δε φοβούνται τις αλλαγές, σχετικά πρόσφατα ξύρισε τα μαλλιά της για χάρη ενός ρόλου και ανέδειξε ακόμα καλύτερα το αγγελικό της πρόσωπο!






















Δεν είναι υπέροχη;!

Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου