Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Fashion News Alert! Scrunchies are back!


Και όμως είναι πραγματικότητα! Τα scrunchies επιστρέφουν...
Τί ακριβώς είναι τα scrunchies;;;; Τα λαστιχάκια με πλούσιο ύφασμα που άλλες λάτρεψαν και άλλες όχι και τόσο τις δεκαετίες '80 - αρχές ΄90. Οι νεότερες ας δουν τις φωτογραφίες και θα καταλάβουν.Πώς και επέστρεψαν;

Χάρη στην ιδέα του Ashish Gupta, Ινδού σχεδιαστή μόδας που τάραζει ευχάριστα τα υποτυπωδώς ήσυχα νερά της μόδας με τις δημιουργίες του. 

Λατρεύει το αθλητικό ντύσιμο, τα sequins (κατά κόσμον πούλιες) και όπως φαίνεται και τα scrunchies αφού με αυτά κόσμησε τα μαλλιά των μοντέλων στην επίδειξή του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 προκειμένου να τιθασεύσει τους φαινομενικά "ατίθασους" κότσους!Το επιμελώς ατημέλητο look ομολογώ ότι μου αρέσει. 

Στην τάση αυτή ήρθε να βάλει να και τη δική της πινελιά η εκκεντρική Vivienne Westwood αφού και αυτή προτίμησε τα scrunchies για κάποιες από τις εμφανίσεις των μοντέλων στην επίδειξή της για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013. 
Πώς σας φαίνεται η νέα τάση; Θα την υιοθετήσετε;

Προσωπικά θα προτιμούσα τα scrunchies σε ατημέλητο κότσο για μια εμφάνιση στην παραλία ή για μια βόλτα με φίλους/φίλες...προς το παρόν..!

Ο χρόνος θα δείξει αν επέστρεψαν για να μείνουν.


Φιλιά
Σοκολάτα