Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Βάλε μουσική: David Bowie's back (και προκαλεί)!



Η επιστροφή του δε θα μπορούσε να γίνει απλώς με ένα ακόμα single από το album του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013. Μιλάμε για τον 66χρονο David Bowie, ο οποίος, αν μη τι άλλο, μας έχει συνηθίσει στις προκλήσεις!

To The Next Day είναι το τρίτο κατά σειρά single από το ομότιτλο album του και το video- clip έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της διεθνούς μουσικής σκηνής, η οποία βιώνει κι εκείνη κατά κάποιο τρόπο την παγκόσμια οικονομική κρίση. 

Με πρωταγωνιστές τον Gary Oldman και τη Marion Cotillard, αλλά και τον ίδιο τον Bowie, το The Next Day λογοκρίθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά σπάνιο να το "συναντήσει" κανείς online. 


Το concept; 
Ο τραγουστής ντυμένος Χριστός τραγουδάει σε ένα πορνείο, το οποίο επισκέπτονται καθολικοί παπάδες. Ξαφνικά, κι ένω ο παπάς Gary Oldman χορεύει με την πόρνη Marion Cotillard, εκείνη γεμίζει στίγματα και αρχίζει να αιμορραγεί από τις πληγές του Χριστού, μέχρι την "ανάστασή" της, στο τέλος του video.


Ποτέ ξανά δε θυμάμαι ένα video clip μόλις 2 λεπτών και 59 δευτερολέπτων να έχει προκαλέσει τόσες πολλές αντιδράσεις παγκοσμίως!

Η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει σκεφτεί ποτέ ο Bowie! 

Το video μπορείτε να το δείτε εδώ (όπου περιέργως "παίζει" ακόμα!):

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου