Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Brands! Γυαλιά από... Xylo!


Ξύλινα γυαλιά ηλίου!
Παγκόσμια πρωτοτυπία και είναι Ελληνική!


Για να είμαι ειλικρινής δε γνωρίζω αν έχει σκεφτεί και κάποιος άλλος να φτιάξει ξύλινα γυαλιά ηλίου, αλλά και μόνο ότι κατασκευάζονται στη Σύρο αρκεί για να το κάνουμε θέμα και να μας ενθουσιάσει κιόλας πολύ!

Η Ελένη κι ο Περικλής είναι οι εμπνευστές του project, το οποίο δουλεύουν εδώ και δυόμισι χρόνια. Με το δημιουργικό τους team (την Κωνσταντίνα, το Θωμά, το Μάριο και το Νίκο) έχουν οραματιστεί τη δημιουργία μιας εταιρείας πίσω από το band-name Xylo Eyewear.


Με διακριτικότητα κι αξιοπρέπεια απευθύνουν έκκληση σε όλους εμάς να συμβάλλουμε έτσι ωστε να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Παραθέτοντας εδώ http://www.indiegogo.com/projects/xylo-eyewear τις οικονομικές τους ανάγκες αναλυτικά καλούν, όσους από εμάς ενδιαφέρονται, να προσφέρουμε το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η τιμή οποιουδήποτε σχεδίου από τα παρακάτω είναι 140 ευρώ και μαζί με τα γυαλιά μας δίνουν μια 100% δερμάτινη θήκη!






Made in Greece, οικολογικά, οικονομικά, με υψηλής ποιότητας polarized φακούς και εξαιρετικά σχέδια.

Προσωπικά έχω ξετρελαθεί με τη σειρά "sand" και συγκεκριμένα το Zebrawood & Maple!

Ευχόμαστε από καρδιάς στα παιδιά να συγκεντρώσουν το κεφάλαιο που απαιτείται, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αλλά και για να μπορέσουν να διαθέσουν τις μοναδικές τους δημιουργίες στο εμπόριο εντός, αλλά και γιατί όχι, κι εκτός Ελλάδας!

Τα Xylo Eyewear τα βρίσκεις εδώ: http://xyloeyewear.blogspot.gr, κι εδώ: https://www.facebook.com/Xyloeyewear.Cravingforthesun?fref=ts, κι εδώ: https://twitter.com/XyloEyewear.

Καλή επιτυχία!
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου