Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Νύχια: Denim Manicure



Ένα ύφασμα που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα είναι το τζιν. Διαχρονικό, ταιριάζει με όλα, φοριέται όλες τις ώρες, είναι άνετο, υγιεινό (καθότι βαμβακερό), με αντοχή στο χρόνο και απαντάται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, στυλ και τιμών.

Ήρθε ο καιρός που τα νύχια μας βάφονται στο χρώμα του αγαπημένου μας ρούχου.


Όπως σου είπα και πριν μερικές μέρες, τα σκούρα χρώματα θα είναι πολύ in φέτος την Άνοιξη. Μεταξύ των σκούρων χρωμάτων είναι και το μπλε και συγκεκριμένα εκείνο που μοιάζει με το χρώμα των τζιν μας.

Το denim manicure ξεκίνησε να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί και τις πασαρέλες αμέσως μόλις η Chanel κυκλοφόρησε μια σειρά από βερνίκια στα χρώματα του τζιν.




Τη Chanel, φυσικά, ακολούθησαν κι άλλες εταιρείες καλλυντικών και τελικά το demin manicure έγινε trend!






Κι επειδή η μόδα τρέχει, όπως έχουμε ξαναπει, σήμερα πλέον το demin manicure αφορά όχι μόνο το χρώμα με το οποίο βάφουμε τα νύχια μας, αλλά και την υφή τους!

'Ετσι λοιπόν, εντός των επόμενων 2 μηνών, η Nails Inc πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά από βερνίκια που θα δίνουν ακριβώς το εφέ του τζιν υφάσματος. Στο kit του το Denim Effect της Nails Inc θα περιέχονται χρυσά και ασημένια τρουκς- αστεράκια, γι' ακόμα πιο "τζιν" αποτέλεσμα!



Μέχρι τότε μπορείς είτε να περιοριστείς στις αποχρώσεις του μπλε, ή να εφαρμόσεις στα νύχια σου αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν σε τζιν χρώμα και σχέδιο ύφανσης, ακόμα, ή πολύ απλά να κάνεις αυτό που έκανα εγώ: να περάσεις τα βαμμένα μπλε νύχια σου με ένα βερνίκι ματ αποτελέσματος. Ο,τι πιο κοντά στο τζιν μπορείς να πετύχεις χωρίς κανένα απολύτως κόπο!




The nail polish junkie,
 Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου