Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Νύχια: Korres limited edition Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013



Ως nail polish junkie (ναι, αυτή είναι η βασική ιδιότητά μου στο Ζαχαρωτό, αλλά κι εκτός) δε θα μπορούσα να παραβλέψω τις συλλογές που κυκλοφόρησε ο Korres για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013.

Φρέσκες αποχρώσεις, ζωντανές και δροσερές έρχονται για να δώσουν χρώμα στην εποχή που ακολουθεί τον άτονο και γκρίζο χειμώνα.


Πρόκειται για δώδεκα ολοκαίνουρια βερνίκια σε set των τεσσάρων χρωμάτων.


LILAC COOL COLLECTION
Metallic Purple 79, Blueberry 89, Spring Lilac 72, Light Mocca 32
Για μια ομαλή μετάβαση από τα σκούρα χρώματα του χειμώνα σε αυτά της άνοιξης!



COLOR POP COLLECTION
Pink Azalea 20, Ciel 82,  Flamingo Pink 16, Pastel Lemon 34
Χαρούμενα χρώματα που θυμίζουν Άνοιξη και Ελληνικό καλοκαίρι!



PASTEL NEON COLLECTION
Pale Green 90, Pastel Mint 35, Apricot 47, Pastel Peach 36
Τα αγαπημένα μου! Στα χρώματα της μέντας (την οποία φόρεσα όσο τίποτα πέρισυ το καλοκαίρι) και του βερίκοκου! Το σκούρο πράσινο υπάρχει σε πολύ κοντινή απόχρωση από πέρισυ κιόλας, αλλά ενα τόσο αγαπημένο χρώμα, γιατί να μην επαναληφθεί; 


Για τις δύσπιστες σχετικά με τα βερνίκα του Κορρέ, να σας ενημερώσω ότι συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά με την τεχνολογία, παρέχοντας μανό οικολογικά, με ενυδατικές ιδιότητες, που κάνουν τα νύχια μας πιο ανθεκτικ, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών!

Ένα από τα βασικά συστατικά τους αποτελεί το εκχύλισμα Μύρου, που είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και μυκητιοκτόνες δράσεις του. Στο εκχύλισμα του Μύρου έρχονται να προστεθούν η προβιταμίνη Β5 και τα ιχνοστοιχεία ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου, πυριτίου και θείου, όλα για την υγιη ανάπτυξη των νυχιών μας, σε συνδυασμό με διαλύτες φιλικούς προς το περιβάλλον . 

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία!

The nail polish junkie,
Βανίλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου